Muut palvelut

Malm Areena tekee yhteistyötä monen liikunta- ja hyvinvointialan yrityksen ja yhdistyksen kanssa. Lisätietoa yrityksistä ja yhdistyksistä sekä linkit heidän omille sivuilleen löytyvät tämän sivun alasivuina olevilta heidän omilta sivuiltaan.

Hyvinvointikartoitukset ja -mittaukset

Faktatieto omasta tilanteesta, kehonkoostumuksesta ja fyysisestä kunnosta, herättää usein ihmisen aloittamaan kuntoilun, painonpudotuksen tai jopa isomman elintaparemontin.

Kiinnostaako:

  • Inbody Kehonkoostumus
  • Stressitesti
  • Biomekaniikkatesti (liikekontrolli, lihastasapaino)
  • Fyysinen kunto

Teemme yhteistyötä Livtec Oy:n kanssa. Livtecin kattavan mittaustarjonnan avulla saat tietoa terveyteesi vaikuttavista tekijöistä ja tulosten pohjalta luodut henkilökohtaiset ohjeet hyvinvointisi ylläpitämiseen.  Halutessasi autamme sinua elämänmuutosprojektissasi sparraus- ja valmennusratkaisuillamme liittyivät ne sitten stressinhallintaan, parempaan unenlaatuun, liikunnallisuuteen tai ruokavalioon.

Järjestämme Malm Areenalla testauspäiviä, jolloin on mahdollisuus tulla tekemään testit. Livtecin mittauksia ja testauksia voi sisällyttää myös Malm Areenalla järjestettäviin tyky-päiviin ja -tapahtumiin.

Seuraavan kerran Livtec on tekemässä kehonkoostumusmittauksia Malm Areenalla Avoimien ovien viikolla maanantaina 28.8. ja keskiviikkona 30.8. klo 16:30 – 19:00. Mittauksen hinta 25,- ja Malm Areenan asiakkaille 20,-.

Kysy lisää! info (a) malmareena.fi, puh. 050 3267076 tai asioi (a) livtec.fi, puh. 044 2312161.

Tilojen vuokraus

Vuokraamme myös tilojamme omatoimikäyttäjille. Hinnat sisältävät alv 10%, kokoustilassa alv 24%.

Iso sali (salibandy / futsal-kenttä): 65,-/h (arkisin klo 16-21), 50,-/h (muina aikoina)

Lentopallohalli 35,-/h

Jumppasali 35,-/h

Kuntosali 35,-/h

Juoksusuora 10,-/h

Kokoustila (n. 20 henkilölle) 30,-/h, 50,-/2h ja 120,-/koko päivä

Fysioterapeutin / hierojan huone 7,-/h

Mikäli tarvitset useamman tilan kerralla esimerkiksi turnauspäiväksi, pyydä tarjousta! info (a) malmareena.fi