Personal Trainerit

Malm Areenalla toimii monta Personal Traineria, joista asiakas voi valita itselleen sopivimman. Areena veloittaa asiakkaalta vain hinnaston mukaiset kuntosalikäyntien maksut. PT-palveluista ja niiden maksuista asiakas sopii haluamansa Personal Trainerin kanssa.

 

Pirjo Lehtelä

Pirjo Lehtelä

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto- linjalta liikunnan ammattilaiseksi, ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer -lisenssin.
Liikunta-alan yrittäjänä Pirjo Lehtelä ohjaa erilaisia liikuntaryhmiä vauvasta vaariin Pälkäneellä, Kangasalla sekä Tampereella.
Personal Trainerina Pirjo Lehtelälle on tärkeintä, että asiakas onnistuu tekemään elämäntapamuutoksen, jota hän voi noudattaa loppu elämänsä. Tärkeintä on löytää keinot, jolla liikkumisen ja terveellisen ruokavalion voi yhdistää osaksi jokapäiväistä elämää.
Liikunta on Pirjo Lehtelälle elämäntapa, ja hän on onnellinen, jos voi välittää liikunnasta tulevaa hyvää mieltä ja oloa eteenpäin. Pirjo Lehtelän oma liikuntatausta on tanssipainotteinen. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluu erityisesti ulkoliikunta sen kaikissa muodoissa.
Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti kehonpainolla tehtävään harjoitteluun, sekä kahden lapsen äitinä haluaa myös liikuttaa erityisesti äitejä. Lapsi ei ole mikään este liikkumiselle, vaan ainoastaan mielikuvitus on rajana, miten liikkua lapsen kanssa.
http://www.facebook.com/liikuntapalvelupirjolehtela

p. 044 970 4917 tai pirjo.lehtela (a) gmail.com

Pihla Neuvonen

Pihla Neuvonen

Pihla Neuvonen on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Pihla on valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2016, jonka jälkeen hän jatkoi opintoja liikunnan ammattitutkinnon parissa Varalan Urheiluopistossa. Hän suorittaa tutkintoa tällä hetkellä oppisopimuksella omassa yrityksessään, opinnot ovat aivan loppusuoralla. Liikunnan ammattitutkinnon yhteydessä Pihla on hankkinut Suomen Urheiluopistojen myöntämän PT-sertifikaatin.

Pihla on itse aktiivinen monipuolisen liikunnan harrastaja. Lajikirjoon on vuosien varrella kuulunut mm. thainyrkkeily, ratsastus, crossfit, tanssi ja fitnessurheilu. Pääasiassa Pihlan tunneilla liikunnasta haetaan hyvää oloa ja potkua arkeen. Myös tavoitteellinen kilpaurheilu on Pihlalle tuttua. Hän on hyvin kiinnostunut liikunta- ja ravintoasioista ja järjestää myös hyvinvointiluentoja. Personal trainerina Pihla on helposti lähestyttävä ja kannustava. Personal trainer tunnit toteutetaan aina asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

Pihla ohjaa tällä hetkellä selkä-hartiajumppaa sekä syksyllä alkavaa joogaan tutustumiskurssia. Pihlan tunneilla jumpataan hyvällä mielellä oman tason mukaisesti.

yhteys Pihlaan sähköpostilla: pihla.neuvonen (a) gmail.com

https://www.facebook.com/urheiluhierontaneuvonen/?fref=ts

Ville Siukkola

Ville Siukkola

Koulutus:

  • Liikuntaneuvoja (Varalan urheiluopisto) 2009
  • Kuntosaliohjaaja (Fisaf) 2008
  • Personal Trainer (Fisaf) 2009
  • Functional training coach (Life fitness) 2012
  • Bodyweight training coach (Compact fit) 2015
  • Lukuisia workshopeja ja koulutuspäiviä:
    • Aiheitan mm. Acro training, Urheilijan ruokavalio, kahvakuulaharjoittelu, voimaharjoittelu

Ville Siukkolan näkemys hyvinvointiin ja tulokselliseen treeniin lähtee fyysisestä aktiivisuudesta, ravinteikkaasta ruokavaliosta, riittävästä levosta ja rentoutumisesta sekä rennosta elämänasenteesta. Liikunta-alalla Ville Siukkola on toiminut vuodesta 2010.  Hänen kokemuksensa ja monipuolinen koulutus takaavat asiakkaille vankat tukipilarit tavoitteidensa saavuttamiseen.

Ville Siukkolan harrastuneisuus koostuu laajasta kirjosta liikuntaa ja urheilua. Juniorivuosina hän harrasti kilpahiihtoa, suunnistusta, jalkapalloa ja yleisurheilua. Kilpailemisen jäätyä, kuvioihin jäi harrastusmielessä kestävyyslajit lähes kaikissa muodoissaan. Myös lihaskuntoharjoittelu aerobisen liikunnan ohella on aina kuulunut olennaisena osana Ville Siukkolan harjoitteluun, painottuen kahvakuula-, kehonpaino- ja perinteiseen voimaharjoitteluun. Nykyään Ville Siukkolan omat treenit koostuvat tasaisesti sekä voima- että kestävyysharjoittelusta. Laajan harrastuneisuuden lisäksi Ville Siukkola pyrkii myös jatkuvasti kouluttamaan itseään ja kehittämään tietotaitoaan, jotta hän pystyy asiakkailleen tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

www.vs-training.fi

Silvio Jesús Quevedo Vázquez

Silvio Jesús Quevedo Vázquez

Silvio Jesús Quevedo Vázquez on kotoisin Kuubasta. Silvio oppi tanssimaan salsaa, folkloristisia tansseja, rumbaa ja congaa Havannassa Kuubassa. Hän tanssi lapsuudessaan karnevaaleissa ja kilpaili yliopistojen välisissä tanssikisoissa kulttuurifestivaaleilla yliopistossa (ISPJAE). Silvio aloitti opettamaan salsaa Suomessa ja perusti vuonna 2008 KotiSalsan. Vuonna 2009 hän sai ZUMBA ohjaajan lisenssin B1, vuonna 2010 lisenssit B2 ja ZumbaToning, ja vuonna 2011 Zumbatomic.

Tanssin lisäksi Silvio harrastaa monenlaista urheilua, esim. lentopalloa jossa on voittanut 8 kertaa Viking Line Cup ja on pelannut Baseball SM-sarjaa. Silvio toimii myös tuomarina molemmissa lajeissa.

Silvio on Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja ja Spartan kahvakuulaohjaaja vuonna 2015 ja myös Personal Trainer.

http://www.kotisalsa.net/trainer.php

Jarmo Pakkala

Jarmo Pakkala

Jarmo Pakkala, liikkamaikka, Personal Trainer. Ohjaan Malmareenalla lihaskuntoharjoittelua, jossa kehitetään monipuolisesti liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa ja kestävyyttä. Treenit tehdään kahvakuulilla, levypainoilla ja -tangoilla, kahvakuulilla, kehonpainolla ym. Ohjauksessani tärkein periaate on se, että teet liikkeet oikein. Kun perusteet on kunnossa, voit turvallisesti lisätä kuormitusta ja saat harjoittelusta irti kaiken hyödyn!
Tarjoan myös henkilökohtaista ohjausta, on tavoitteesi painon pudotus, kehonmuokkaus, liikkuvampi ja toimivampi keho, pysyvä muutos terveelliseen ja liikunnalliseen elämään tai uuteen lajiin tutustuminen. Yritykset: Ota yhteyttä jos haluat tukea henkilöstön työ- ja toimintakykyä. Pienryhmävalmennuksien avulla tehdään tuloksia = työntekijöillle lisää terveyttä ja vähemmän sairauspoissaoloja.
Jarmo Pakkala
Sportyfly Oy
jarmo (a) sportyfly.fi
Mob. 050 336 5363
https://www.facebook.com/PTJamo/?fref=ts