Poledance Piagrina

Poledance Piagrina keväällä 2017 Malm Areenalle

Keväällä 2017 alkaa Malm Areenalla Poledance Piagrinan tankotanssikurssit keskiviikkoiltaisin. Lisätietoja kursseista voi kysyä suoraan Poladance Piagrinasta http://www.piagrina.fi/yhteystiedot/

Tankotanssi

Tankotanssituntiin yleensä kuuluu lämmittely, tankotanssitekniikka joka sisältää pyörähdyksiä, pitoja, nostoja, kiipeämistä ja akrobatia temppuja tangolla ryhmän tason mukaan. Loppuun pieni venyttely tuokio.

Tankotanssitunnit sopivat hyvin myös miehille! Miehet pääsevät tekemään hieman erilaisia harjoituksia ja temppuja heti alkuun eli vähän enemmän äijä -styleä. Maailman huipulla on todella kovia miestankotanssijoita, jotka tulevat usein sirkuksen maailmasta. Alun perin miehet ovat tehneet näitä lajeja joista tankotanssi on kehitetty.

Tuoliakrobatia / tuolitanssi

Tuoliakrobatiassa tehdään erilaisia akrobatia temppuja tuolilla ja tuolia apuna käyttäen. Tanssillisella tunnilla tehdään tanssisarjaa ja yhdistetään siihen akrobaattisia temppuja ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tanssillisella tunnilla ei ole välttämätöntä tehdä akrobatia temppuja vaan voimme keskittyä pelkästään tanssisarjaan. Alkulämmittelyt ja venyttelyt opitaan tekemään tuolia apuna käyttäen joita voi hyödyntää myös sujuvasti kotiharjoittelussa, mikäli haluaa uudistaa treeniohjelmaansa. Tuolitunneilla voidaan myös harjoitella pariakrobatia -ja ryhmätemppuja tuolin kanssa. Tuoliakrobatian juuret ovat sirkuksessa missä useammalla tuolilla tehdään tasapainoakrobatiaa mutta modernissa lajisuunnassa tehdään erilaisia akrobatiatemppuja yhden tuolin päällä.

Tutustumistunnit tyky-päivään tai liikuntasynttäreille

Piagrinaa on mahdollista pyytää pitämään tankotanssin tai akrobatian/tuoliakrobatian tutustumistunti vaikka yrityksen tyky-päivään tai liikuntasynttäreille!

Piagrinan omiin nettisivuihin voit tutustua täältä: http://www.piagrina.fi/