Yrityksille

Työkykyä ja virkistystä liikunnalla

On kyse sitten isommasta tai pienemmästä yrityksestä, henkilökunnan hyvinvointi on ykkösasia yrityksenkin hyvinvoinnissa. Myös monelle vapaaehtoisvoimin pyörivälle toimijalle, tekijöiden jaksaminen pitäisi olla sydämen asia.

Malm Areenalla voidaan järjestää monenlaisia tyky-päiviä hyvinkin eri kokoisille ryhmille. Ryhmä voi olla yhden yrityksen tai yhdistyksen väkeä tai useamman yrityksen tai yhdistyksen kumppanuuskimppa. Monenlaisia mahdollisuuksia on isompien ja pienempien ryhmien liikuttamiseksi, rentouttamiseksi ja hauskan pitämiseksi. Päivään voidaan sisällyttää myös erilaisia testauksia. Yhteistyökumppanina testauksissa ja mittauksissa meillä on Livtec Oy. Aikataulun ja päivän sisällön päätätte te!

Jos yrityksessä tai yhdistyksessä on kiinnostusta oman väen tai vaikka perheiden salivuorolle, meiltä löytyy salivuoroja sekä isosta salista (futsal, salibandy) tai lentopallohallista. Jumppasalissa voi järjestää vaikka oman jumpan tai varata oman kuntosalivuoron, jos haluatte porukalla treenaamaan.

Autamme työkykyä edistävien hankerahojen hakemisessa

  • Esim. Kunnossa kaiken ikää –hanke, työeläkevakuutusyhtiön hankkeet

Salivuorot yritykselle (alv 0%)

  • Kysy tarjousta!

Yksittäiset tutustumistunnit erilaisille ryhmäliikuntatunneille alkaen 100 €/h

Firmakortti kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille, kysy tarjous!

Malm Areenalla käy myös monet ”liikunta- ja virikesetelit”. Kannustakaa työntekijänne liikkumaan!