Kuntosali

Crosstraining -tyyppinen kuntosali

Malm Areenan kuntosali on ns. crosstraining -tyyppinen kuntosali, joka kannustaa oman kehon painolla tehtäviin liikkeisiin ja mahdollistaa monipuolisen rankankin treenaamisen. Salin monipuolisesta varustelusta löytyy kaikille lihasryhmille aktivoivia laitteita tai toimintapisteitä. Juoksusuoraa voi myös ottaa mukaan harjoitusohjelmaan.

Kuntosalille pääsee voimassa olevalla ovikortilla joka päivä klo 6:30 – 22:00 välisenä aikana. Mikäli sinulla on tarve päästä salille aiemmin aamulla, ole yhteydessä päivystykseemme!

Kuntosali on varattujen aikojen ulkopuolella vapaasti kuntosalikortin ostaneiden käytettävissä. Varatut ajat löytyvät yllä olevasta taulukosta.

Kuntosalille ikäraja omatoimiseen kuntoiluun on 15 vuotta. Ohjaajan tai vanhemman mukana kuntosalilla voi käydä nuorempikin. Vastuu on laitteiden käytöstä kuitenkin aina kuntoilijalla itsellään.

Crosstraining-tyyppinen häkki kuntosalin keskellä
Kuntosalin varustusta

Kuntosalikortit

Kuntosalin käyttö ilman ohjausta vapaina aikoina.

 1x10x20x1kk4kk6kk12kk
Normihinta6508035120150240
Aleryhmät*43050207290156

Alennusryhmäläisten (eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset, hoitovapaalla olevat, opiskelijat ja alle 20-v juniorit) pitää pystyä todistamaan oikeutensa alennukseen. Opiskelijoiksi katsotaan toisen asteen opiskelijat tai pidemmällä opiskelevat, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti.

Kuntosalikortteja voi ostaa verkkokaupasta https://malmareena.fi/jumppa-ja-kuntosalikorttien-osto/