Kesän ryhmäliikuntakurssit

Hyvät asiakkaamme!

Pitkä odotus on päättynyt ja pääsemme vihdoin 1.6 alkaen käynnistelemään kesäkursseja. Kurssit toteutetaan erityistä varovaisuutta ja turvavälejä noudattaen. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja tarvittaessa reagoimme heti mikäli suositukset/rajoitukset muuttuvat.
Kurssit pidetään pääsääntöisesti ulkona kelin salliessa. Huonolla kelillä treenataan salibandykentällä jossa tilaa riittävästi. Välineet desinfioidaan käytön jälkeen ja ryhmäkoot pidetään pieninä jotta jokaisen on turvallista tulla liikkumaan.
Pilates tunnit pidetään lentopallohallissa jossa pystymme varmistamaan riittävät etäisyydet toisiin kurssilaisiin, ja Ilmajoogassa jokaisella kurssilaisella on sama liina käytössä koko kurssin ajan.
Suosittelemme myös oman jumppapatjan käyttöä tunneilla.
Ilmoittautumiset nettiajanvarauksen kautta kurssien ENSIMMÄISELLE KERRALLE tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse pirjo@malmareena.fi.

Kuntosali on auki läpi kesän yksityisille kävijoille.

Olemme paikalla toimistolla pääsääntöisesti arkisin. Vastaamme näinä aikoina sähköposteihin ja puheluihin. Päivitämme kesän päivystysajat pikapuoliin.

Kesän/Syksyn salivuorot ovat nyt myös varattavissa. Parhaimmat ajat menevät nopeasti joten kannattaa toimia pikaisesti jotta varmistaa porukalleen sopivan vuoron.