Koronainfo

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaiset tiedot Koronaan liittyen.

21.1.2022

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston eilen tekemillä päätöksillä jatketaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen kohdennettua sulkumääräystä ajalle 22.1.- 4.2.2022 eli tämä tarkoittaa sitä että emme vieläkään valitettavasti pääse aikuisten sisätiloissa tapahtuvia kursseja käynnistämään.

Vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden ohjattu liikunta on edelleen sallittua eikä rajoitus koske myöskään yksityis -ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa eikä ammattiurheilua.

Myös kuntosalimme on normaalisti auki joka päivä. Muistattehan edelleen noudattaa turvaohjeistuksia.

Bootcamp -kurssi käynnistyy maanantaina 24.1 alkaen ulkokurssina, muiden aikuisten kurssien alkamisajankohdan ilmoitamme heti kun Avi antaa uuden ohjeistuksen nykyisten rajoitusten päättyessä. Kursseille ilmoittautuneille lähetämme sähköpostitse infoa heti kun taas tulee uutta tietoa tilanteesta.

7.1.2022

Aluehallintovirasto on tänään antanut uusimman päätöksen jonka mukaan kuntosalit saavat aueta 8.1 alkaen. Myös vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden ohjattu harrastustoiminta saa jatkua. Rajoitukset eivät myöskään koske ammattiurheilua, eikä yksityis – ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa. Sulkapallo -sekä pingisvuoroja on myös varattavissa toimistoltamme sekä myös lentopallohallia ja salibandykenttää on mahdollista vuokrata oman perheen käyttöön.

Ikävä kyllä aikuisten ryhmäliikuntatilat on määrätty edelleen suljettaviksi joten valitettavasti joudumme siirtämään aikuisten ryhmäliikuntakurssien aloitusta kunnes rajoitukset tällaisen toiminnan taas sallii. Olemme tiedottaneet kurssilaisia sähköpostitse kurssien siirrosta. Tämän hetkiset rajoitukset on voimassa 8.1.2022-21.1.2022 Infoamme kursseille ilmoittautuneita sähköpostitse heti kun Aluehallintovirasto antaa uudet tiloja koskevat päätökset ja näemme koska pääsemme kurssit käynnistämään.

Muistetaanhan vielä noudattaa hygienia ja turvallisuusohjeita: 

 • Pese kädet ennen ja jälkeen treenin. Myös käsidesipulloja löytyy eteisestä, isosta hallista vesipisteeltä sekä kuntosalilta.
 • Maskin käyttö suositeltavaa tiloissa kulkiessa
 • Vältättehän pukuhuoneiden käyttöä mikäli mahdollista
 • Desinfioi käyttämäsi välineet käytön jälkeen
 • Pidäthän riittävän etäisyyden muihin treenaajiin
 • Vain terveenä Areenan tiloihin!
 • Lasten harrastustoiminnassa saattajat odottavat ulkona

Yhdessä näitä ohjeistuksia noudattamalla varmistamme turvalliset treenit jokaiselle.

23.12.2021

Aluehallintoviraston määräyksellä tilat ovat valittavasti suljettuna 25.12.2021-7.1.2022.

Avin antaman määräyksen mukaan tilat voivat olla auki vain ammatiurheilijoille sekä vuonna 2004 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan.

Kuukausikorttien siirrot sulkuajalta saa tehtyä ottamalla yhteyttä toimistoon.

Kiitos kärsivällisyydestä ja tilanteen ymmärtämisestä.

Tiedotamme heti kun uusia päätöksiä tulee.

22.12.2021

Seuraamme koronatilannetta ja Avin ohjeistuksia, pidämme teidät ajantasalla. Toistaiseksi olemme auki normaalisti mutta mikäli tähän tulee muutoksia infoamme niistä kyllä heti. Muistattehan kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan. Laitteet tulee desinfioida käytön jälkeen. Ja mikä tärkeintä, vain täysin terveenä Areenan tiloihin. 
 

23.3.2021

Pirkanmaan koronaohjeistusten ja suositusten mukaisesti kaikki ryhmäliikuntakurssimme ovat ikävä kyllä edelleen tauolla. Jatkamme kursseja heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme kurssien jatkumisesta nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä sähköpostitse kursseille ilmoittautuneille.

Online jumpat jatkuvat edelleen ja myös mahdollisesti ulkotreenejä luvassa lähiaikoina.

 

17.3.2021

Pirkanmaan pahenevan koronatilanteen vuoksi joudumme ikävä kyllä laittamaan myös Parkour -kurssit tauolle. Jatkamme kursseja heti kun se vaan on taas mahdollista. Infoamme sähköpostitse kaikkia kurssilaisia kun pääsemme kursseja taas jatkamaan.

Kuntosali on edelleen auki yksittäisille kävijöille. Kiinnitättehän edelleen huomiota aiempiin ohjeistuksiin kuntosalikävijöille.

4.3.2021

Pirkanmaan uusien koronaohjeistusten myötä joudumme ikävä kyllä keskeyttämään aikuisten ryhmäliikunnat 8.3-28.3 väliseksi ajaksi.

Kursseista Bootcamp ja Crosstraining toteutetaan ulkona (viimeiset 2x), muut kurssit keskeytetään, ja jatketaan loppuun kunnes tilanne sen sallii. Kevään II -kurssit käynnistetään myöhemmin.

Kuntosali on auki yksittäisille kävijöille.

Muistattehan voimassa olevat turvallisuusohjeet:

 • Salille vain TÄYSIN terveenä
 • Käytäthän kasvomaskia
 • Desinfioi välineet käytön jälkeen
 • Vältäthän pukuhuonetilojen käyttöä

Seuraathan nettisivuiltamme uusimmat artikkelit ja koronainfon, päivitämme tänne ajankohtaiset uutiset koronaan liittyen.

25.2.2021

Siirrämme kakkoskurssien aloituspäivämäärää, ilmoitamme uuden alkamisajankohdan heti kun saamme koronarajoituksista ym lisätietoa. Viikko 8 jumpat vielä normaalisti, ja viikko 9 on kursseista talviloma (pilates jatkuu normaalisti). Päivitämme tänne tilannetta heti kun selviää Pirkanmaan kohtalo tarkemmin. Ykköskursseista on vielä muutama kerta jäljellä, infoamme myös näiden kohtalon heti kun vain tiedämme enemmän. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä jälleen kerran.

 

18.12.2020

Avaamme tilat 22.12.2020 alkaen. Joulun aikaan on Areenalla rauhallisempaa muutenkin joten tästä syystä teimme päätöksen että saleja voi käyttää. Toivomme asiakkaiden kuitenkin edelleen kiinnittävän erityistä huomiota käsihygieniaan ja vain täysin terveenä Areenan tiloihin. Aikaisemmat ohjeistukset pukuhuonetilojen sekä lentopallohalliin kukemisen osalta edelleen voimassa.

30.11.2020

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on antanut eilen uudet suositukset, joissa julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat suositellaan suljettaviksi 2.-21.12. Meille erittäin vaikea, mutta ainoa oikea päätös on sulkea ovemme 2.-21.12. väliseksi ajaksi.

Tämä tarkoittaa siis sitä että kaikki Areenan tilat: kuntosali, salibandykenttä sekä lentopallohalli ovat suljettuna niin yksittäisiltä kävijöiltä kuin ryhmiltäkin.

Myös ryhmäliikuntakurssimme siirtyvät kokonaan ulkona tai etänä toteutettaviksi.

Tiedotamme jatkosta heti kun näemme mihin suuntaan tilanne tästä kehittyy ja mitkä ovat uudet ohjeistukset ja suositukset 21.12 jälkeen.

Pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä!

29.11

 

Pirkanmaan koronanyrkki on antanut tiukennuksia ohjeistuksiin. Tiedotamme maanantain aikana tarkemmin miten tämä vaikuttaa Areenan toimintaan. Kurssilaisia on infottu kurssien jatkosta, eli kaikki sisällä pidettävät  kurssit mitkä mahdollista siirtyvät nyt Facebook livelähetyksiksi. Mutta tarkempi tiedote vielä huomisen aikana.

25.11

Jatkamme toistaiseksi ainakin vielä toimintaamme suosituksia ja ohjeistuksia noudattaen. Käynnistämme myös Facebook live-lähetykset torstain Hartia-selkäjumpasta, lihashuolto ja liikkuvuus -kurssilta sekä ensimmäisestä Pilateksesta.  Näihin lähetyksiin on siis kurssille ilmoittatuneiden mahdollisuus osallistua etänä syksyn kurssien loppuun asti.

Kaksi ensimmäistä Pilatesta onnistuttiin siirtämään lentopallohaliin Parkourien päätyttyä joten turvavälit saadaan näin taattua. Myös Bootcamp -ja Muokkauskurssit ovat lentopallohallissa ja turvavälit toteutuvat. Ilmajooga -kurssit ovat olleet pienryhmiä joten kurssit jatkuvat toistaiseksi.

Kaikkien tilavuokraajiemme tulee ehdottomasti noudattaa heille varattuja vuoroja ja tilaan saa tulla vasta edellisten poistuttua.

Kiitos jälleen kerran yhteistyöstä ja ymmärryksestä. Näillä keinoin pystymme itse vaikuttamaan siihen että meillä on mahdollisuus Areenalla vielä liikkua.

 

Liikkuminen ja terveydestä huolehtiminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina. Liike on lääke – liikunta kehittää kuntoasi, parantaa vastustuskykyäsi ja pitää mielen virkeänä. Meille Malm Areenalla on sydämen asia tarjota puitteet liikkumiselle ja itsestään huolehtimiselle vauvasta vaariin ja näin poikkeuksellisena aikana kiinnittäen myös erityistä huomiota siihen että treenaaminen Areenalla olisi mahdollisimman turvallista ottaen huomioon Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annetut suositukset ja ohjeistukset.

Tässä tilanteessa meidän tulee mennä vain päivä kerrallaan. Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen etenemistä ja noudatamme annettuja ohjeistuksia. Mikäli muutoksia toimintaamme tulee, informoimme niistä välittömästi. Kiitos teille kaikille jo tässä kohtaa kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne.

Jotta voimme tarjota teille mahdollisimman turvalliset puitteet treenaamiselle tässä muutamia asioita joihin toivomme teidän kiinnittävän huomiota.

 • Ethän tule sairaana Areenalle. Mikäli sinulla on pieniäkään oireita jää kotiin.
 • Noudatathan hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina Areenalle saapuessasi sekä lähtiessäsi. Mikäli käsien pesu ei ole mahdollista on käsidesipulloja saatavilla jokaisessa tilassa.
 • Saattajat/huoltajat jäävät ulkopuolelle odottamaan tunnin ajaksi.
 • Pukuhuonetilojen käyttöä ei suositella, vaihdathan varusteet valmiiksi kotona mikäli mahdollista.
 • Tunneille omat patjat mukaan
 • Puhdistathan käyttämäsi välineet ennen käyttöä ja käytön jälkeen.
 • Lentopallohalliin kulku lentopallohallin ovesta, valmentaja/ohjaaja avaa oven sisäpuolelta. Tällä tavoin minimoimme lähikontaktit Areenalla erityisesti ilta-aikaan.
 • Muista turvavälit!
 • Voit halutessasi käyttää maskia asioidessasi meillä.
 • Osa kursseistamme on lentopallohallissa jossa on mahdollista pitää hyvät turvavälit ja osallistujamäärä tunneille on alle 20. Pienemmässä jumppasalissa on osallistujamäärää pienennetty niin että turvavälit on mahdollista säilyttää.
 • Vältäthän ylimääräistä oleskelua Areenan tiloissa, vuorolle/tunnille tullaan aikaisintaan 10min ennen vuoron alkua ja tiloista poistuttava 10min kuluessa vuoron päättymisestä.
 • Mikäli meille tulee tieto Areenalla oleskelleesta koronalle altistuneesta henkilöstä tai positiivisesta koronatestituloksesta käynnistämme välittömästi altistumisketjun selvittämisen. Kaikkia koronavirukselle mahdollisesti altistuneita henkilöitä informoidaan asiasta.

Malm Areena on ollut koronavapaa keväästä saakka, kiitos kun olette noudattaneet ohjeistuksiamme.

Toivomme sydämemme pohjasta että saamme teitä liikuttaa jatkossakin ja täysin turvallisin mielin.