Tuntikuvaukset

Alta löytyy Malm Areenan omien tuntien kuvaukset ja ohjaajatiedot aakkosjärjestyksessä. Lukujärjestyssivulta löytyy visuaalisemmin, miten tunnit sijoittuvat viikkokalenteriin.

Kahvakuula jatkotunti ma klo 19 - 20

Tämä kahvakuulatunti on tarkoitettu jo pidempään kuulailleille, jotka hallitsevat jo perusasiat.

Ohjaajana tunnilla Kari Saarinen

Kahvakuula perustunti ma klo 18 - 19 ja pe 18 - 19

Tämä kahvakuulatunti on tarkoitettu peruskurssiksi niille, jotka eivät aiemmin ole lajia harrastaneet tai ovat vain vähän aikaa kuulailleet.

Ohjaajana tunnilla Kari Saarinen.

Lihaskuntoa ja venyttelyä ti klo 18:30 - 19:30

Tunnilla tehdään lihaskuntoliikkeitä kehon omaa painoa käyttäen keskittyen erityisesti keskivartaloon. Liikkeet ovat helppoja ja sopivat hyvin myös aloittelijoille. Tunnin lopuksi pitkät venyttelyt.

Ohjaajana Pirjo Lehtelä.

Pilates su klo 17:17 - 18:15 ja 18:30 - 19:30

Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä harjoitusohjelma 1900 luvun alussa, jossa vahvistetaan keskivartalon syviä tukilihaksia. Harjoituksissa käytetään hengitystekniikkaa apuna. Liikkeet tehdään mattoliikkeinä rauhallisesti ja keskittyneesti.

Sopii kaikille.

Ohjaajana Satu Nieminen.

Pirjon kesätreenit to 18 - 19

Kesäiset hauskat ja erilaiset ulkotreenit joissa taattu hiki. Treeneissä kokeillaan mm. porrastreeniä, sekä käytetään muutenkin hyväksi alueen lähimaastoa treeneissä. Huonon kelin sattuessa mahdollisuus olla sisätiloissa. Sopii kaikenkuntoisille. Ohjaajana Pirjo Lehtelä.

Seniorijumppa ke klo 10 - 11

Kevyttä kuntoliikuntaa erilaisia välineitä apuna käyttäen (mm. kahvakuula, kepit, jumppapallo, steppilaudat). Jokainen tunti toteutetaan ryhmän kunnon ja kykyjen mukaan. Tunti ei sisällä hyppyjä, eikä nopeita liikkeitä.

Ohjaajana Pirjo Lehtelä.