Muut palvelut

Malm Areena tekee yhteistyötä monen liikunta- ja hyvinvointialan yrityksen ja yhdistyksen kanssa. Lisätietoa yrityksistä ja yhdistyksistä sekä linkit heidän omille sivuilleen löytyvät tämän sivun alasivuina olevilta heidän omilta sivuiltaan.

Hyvinvointikartoitukset ja -mittaukset

Faktatieto omasta tilanteesta, kehonkoostumuksesta ja fyysisestä kunnosta, herättää usein ihmisen aloittamaan kuntoilun, painonpudotuksen tai jopa isomman elintaparemontin.

Kiinnostaako:

  • Inbody Kehonkoostumus
  • Stressitesti
  • Biomekaniikkatesti (liikekontrolli, lihastasapaino)
  • Fyysinen kunto

Teemme yhteistyötä Livtec Oy:n kanssa. Livtecin kattavan mittaustarjonnan avulla saat tietoa terveyteesi vaikuttavista tekijöistä ja tulosten pohjalta luodut henkilökohtaiset ohjeet hyvinvointisi ylläpitämiseen.  Halutessasi autamme sinua elämänmuutosprojektissasi sparraus- ja valmennusratkaisuillamme liittyivät ne sitten stressinhallintaan, parempaan unenlaatuun, liikunnallisuuteen tai ruokavalioon.

Järjestämme Malm Areenalla testauspäiviä, jolloin on mahdollisuus tulla tekemään testit. Livtecin mittauksia ja testauksia voi sisällyttää myös Malm Areenalla järjestettäviin tyky-päiviin ja -tapahtumiin.

Kysy lisää! info (a) malmareena.fi, puh. 050 3267076 tai asioi (a) livtec.fi, puh. 044 2312161.

Tilojen vuokraus 1.1.2018 alkaen

Vuokraamme myös tilojamme omatoimikäyttäjille. Hinnat sisältävät alv 10%, kokoustilassa ja hierojan/fyssarin huoneessa alv 24%.

Iso sali (salibandy / futsal-kenttä): 68,-/h (arkisin klo 16-21), 52,50/h (muina aikoina)

Lentopallohalli 37,-/h

Jumppasali 37,-/h

Kuntosali 37,-/h

Juoksusuora 10,-/h

Kokoustila (n. 20 henkilölle) 30,-/h, 50,-/2h ja 120,-/koko päivä

Fysioterapeutin / hierojan huone 8,-/h

Mikäli tarvitset useamman tilan kerralla esimerkiksi turnauspäiväksi, pyydä tarjousta! info (a) malmareena.fi