Kuntotestaukset ja hyvinvointikartoitukset

Kuntotestaukset

Ohjaajamme voivat tehdä sinulle kuntotestaukset, kun haluat tietää tilanteesi. Heiltä voi myös kysyä vinkkejä liikuntaan ja kunnonkohotukseen. Muutaman kuukauden jälkeen on kiva tehdä testit uudestaan ja nähdä oma kehittyminen.

Kysy testauksista lisää toimistoltamme info (a) malmareena.fi tai p. 050 326 7076.

Hyvinvointikartoitukset ja -mittaukset

Faktatieto omasta tilanteesta, kehonkoostumuksesta ja fyysisestä kunnosta, herättää usein ihmisen aloittamaan kuntoilun, painonpudotuksen tai jopa isomman elintaparemontin.

Kiinnostaako:

  • Inbody Kehonkoostumus
  • Stressitesti
  • Biomekaniikkatesti (liikekontrolli, lihastasapaino)
  • Fyysinen kunto

Teemme yhteistyötä Livtec Oy:n kanssa. Livtecin kattavan mittaustarjonnan avulla saat tietoa terveyteesi vaikuttavista tekijöistä ja tulosten pohjalta luodut henkilökohtaiset ohjeet hyvinvointisi ylläpitämiseen.  Halutessasi autamme sinua elämänmuutosprojektissasi sparraus- ja valmennusratkaisuillamme liittyivät ne sitten stressinhallintaan, parempaan unenlaatuun, liikunnallisuuteen tai ruokavalioon.

Järjestämme Malm Areenalla testauspäiviä, jolloin on mahdollisuus tulla tekemään testit. Livtecin mittauksia ja testauksia voi sisällyttää myös Malm Areenalla järjestettäviin tyky-päiviin ja -tapahtumiin.

Kysy lisää! info (a) malmareena.fi, puh. 050 3267076 tai asioi (a) livtec.fi, puh. 044 2312161.