Personal Trainerit

Malm Areenalla toimii monta Personal Traineria, joista asiakas voi valita itselleen sopivimman. Areena veloittaa asiakkaalta vain hinnaston mukaiset kuntosalikäyntien maksut. PT-palveluista ja niiden maksuista asiakas sopii haluamansa Personal Trainerin kanssa.

Pirjo Lehtelä

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto- linjalta liikunnan ammattilaiseksi, ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer -lisenssin.
Liikunta-alan yrittäjänä Pirjo Lehtelä ohjaa erilaisia liikuntaryhmiä vauvasta vaariin Pälkäneellä, Kangasalla sekä Tampereella.
Personal Trainerina Pirjo Lehtelälle on tärkeintä, että asiakas onnistuu tekemään elämäntapamuutoksen, jota hän voi noudattaa loppu elämänsä. Tärkeintä on löytää keinot, jolla liikkumisen ja terveellisen ruokavalion voi yhdistää osaksi jokapäiväistä elämää.
Liikunta on Pirjo Lehtelälle elämäntapa, ja hän on onnellinen, jos voi välittää liikunnasta tulevaa hyvää mieltä ja oloa eteenpäin. Pirjo Lehtelän oma liikuntatausta on tanssipainotteinen. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluu erityisesti ulkoliikunta sen kaikissa muodoissa.
Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti kehonpainolla tehtävään harjoitteluun, sekä kahden lapsen äitinä haluaa myös liikuttaa erityisesti äitejä. Lapsi ei ole mikään este liikkumiselle, vaan ainoastaan mielikuvitus on rajana, miten liikkua lapsen kanssa.
http://www.facebook.com/liikuntapalvelupirjolehtela

p. 044 970 4917 tai pirjo.lehtela (a) gmail.com

Pirjo Lehtelä

Ville Siukkola

Koulutus:

  • Liikuntaneuvoja (Varalan urheiluopisto) 2009
  • Kuntosaliohjaaja (Fisaf) 2008
  • Personal Trainer (Fisaf) 2009
  • Functional training coach (Life fitness) 2012
  • Bodyweight training coach (Compact fit) 2015
  • Lukuisia workshopeja ja koulutuspäiviä:
    • Aiheita mm. Acro training, Urheilijan ruokavalio, kahvakuulaharjoittelu, voimaharjoittelu

Ville Siukkolan näkemys hyvinvointiin ja tulokselliseen treeniin lähtee fyysisestä aktiivisuudesta, ravinteikkaasta ruokavaliosta, riittävästä levosta ja rentoutumisesta sekä rennosta elämänasenteesta. Liikunta-alalla Ville Siukkola on toiminut vuodesta 2010.  Hänen kokemuksensa ja monipuolinen koulutus takaavat asiakkaille vankat tukipilarit tavoitteidensa saavuttamiseen.

Ville Siukkolan harrastuneisuus koostuu laajasta kirjosta liikuntaa ja urheilua. Juniorivuosina hän harrasti kilpahiihtoa, suunnistusta, jalkapalloa ja yleisurheilua. Kilpailemisen jäätyä, kuvioihin jäi harrastusmielessä kestävyyslajit lähes kaikissa muodoissaan. Myös lihaskuntoharjoittelu aerobisen liikunnan ohella on aina kuulunut olennaisena osana Ville Siukkolan harjoitteluun, painottuen kahvakuula-, kehonpaino- ja perinteiseen voimaharjoitteluun. Nykyään Ville Siukkolan omat treenit koostuvat tasaisesti sekä voima- että kestävyysharjoittelusta. Laajan harrastuneisuuden lisäksi Ville Siukkola pyrkii myös jatkuvasti kouluttamaan itseään ja kehittämään tietotaitoaan, jotta hän pystyy asiakkailleen tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

www.vs-training.fi

Ville Siukkola

Jarmo Pakkala

Jarmo Pakkala, liikkamaikka, Personal Trainer. Ohjaan Malmareenalla lihaskuntoharjoittelua, jossa kehitetään monipuolisesti liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa ja kestävyyttä. Treenit tehdään kahvakuulilla, levypainoilla ja -tangoilla, kahvakuulilla, kehonpainolla ym. Ohjauksessani tärkein periaate on se, että teet liikkeet oikein. Kun perusteet on kunnossa, voit turvallisesti lisätä kuormitusta ja saat harjoittelusta irti kaiken hyödyn!
Tarjoan myös henkilökohtaista ohjausta, on tavoitteesi painon pudotus, kehonmuokkaus, liikkuvampi ja toimivampi keho, pysyvä muutos terveelliseen ja liikunnalliseen elämään tai uuteen lajiin tutustuminen. Yritykset: Ota yhteyttä jos haluat tukea henkilöstön työ- ja toimintakykyä. Pienryhmävalmennuksien avulla tehdään tuloksia = työntekijöillle lisää terveyttä ja vähemmän sairauspoissaoloja.

Jarmo Pakkala
Sportyfly Oy
jarmo (a) sportyfly.fi, p. 050 336 5363
https://www.facebook.com/PTJamo/?fref=ts

Jarmo Pakkala

Eveliina Similä

Eveliina Similä on valmentaja, fysioterapeutti, Fisaf Personal Trainer ja olympiaurheilija, jolla on lähes 20 vuoden kokemus liikunnan alalta ja aktiiviurheilijana. Nykyisin Eve valmentaa niin urheilijoita kuin kuntoilijoitakin, ryhmissä ja henkilökohtaisesti. Kaikessa valmennuksessani lähtökohta on hyvinvointi: kovaan kuntoon terveenä.

Eve on positiivinen ja ammattitaitoinen valmentaja, jonka sydämen asia on terveys edellä kovaan kuntoon: puhtaat liiketekniikat, hyvä liikkuvuus sekä vahva tukilihaksisto kovien ja turvallisten treenien takaamiseksi. Kovaan kuntoon ei ole oikotietä, vaan hommaa tehdään askel askeleelta matkasta nauttien; matka on määränpää. Mielekäs kokonaisuus ratkaisee, rakennan ohjelmat ja treenit aina yksilöllisesti asiakkaita kuunnellen, sopivasti haastaen. Ruoskijaksi tai piiskuriksi Evestä ei ole, eikä hän myöskään usko pikadieetteihin, vaan uskoo, että motivaatio tekemiseen syntyy mielekkäistä ohjelmista ja yhdessä tarkkaan mietitystä kokonaisuudesta. Even tavoitteena on tehdä itsestään tarpeeton; hänen kanssaan treenaavat tavoittelevat ja opettelevat loppuelämän kestävää elämäntapaa.

https://www.fysiocross.fi/

Maiju Leppäluoto

Maiju Leppäluoto työskentelee yrittäjänä hyvinvointialalla Pirkanmaalla. Maiju on ollut kiinnostunut liikkumisesta ja ravinnosta pitkään. Aikanaan hän on käynyt läpi haasteita oman terveyden kanssa niin ranteiden, selän kuin allergioiden vuoksi. Ruokavalion sekä liikunnan avulla hän on selvinnyt näistä haasteista. Liikunta on ollut pienestä saakka osa Maijun arkea ja nyt Personal Trainerina hän voi jakaa kokonaisvaltaista hyvää oloa myös muille!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Maijun kiinnostuksen kohteena. Maijun mielestä meillä kaikilla tulisi olla kaikki elämän osa-alueet tasapainossa. Ohjatessaan hän ottaa aina yksilön huomioon ja valmentaa jokaista asiakasta asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme jokainen yksilöitä ja se on tärkeää. Liikunta, ravinto sekä uni ovat suuressa roolissa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

maijulepptraining(a)gmail.com

www.maijulepptraining.fi

Maiju Leppäluoto