Liikuntasynttärit

Synttärit pitäisi järjestää, mutta et halua kotiisi energistä lapsilaumaa?

Tekemistä pitäisi keksiä lasten synttäreille, jotta ei seinät kaadu päälle heti ekan puolen tunnin aikana. Siivotakin pitäisi – ja varsinkin juhlien jälkeen…

Anna meidän järjestää liikuntasynttärit Malm Areenalla! Kerro meille paljonko sankari täyttää, paljonko kutsutte vieraita sekä toiveet liikunnan suhteen. Osa tykkää pallopeleistä ja toiset viihtyisivät vaikka koko päivän temppuradalla. Kaupunkisodassa tulee kaikille hiki ja hauskaa piisaa. Vaihtoehtoja löytyy ja niihin hyvät ohjaajat.

Itse voit rauhassa keskittyä tarjoilujen esille laittoon neuvotteluhuoneeseen ja vaikka tallentaa juhlijoita kameran kanssa.

Liikunnalliset syntymäpäivät myös aikuisille!

Eikä näitä syntymäpäiviä ole rajoitettu vain lapsille! Aikuiset tai nuoret voivat  hyvin järjestää myös omat juhlansa liikunnan merkeissä toivotulla teemalla, peleillä tai ohjatulla liikunnalla Malm Areenalla. Ota yhteyttä, niin mietitään, mitä juuri teidän porukalle voidaan järjestää.

Saamaamme palautetta

“Hyvin sujui synttärit ja sankari oli muuten tyytyväinen, mutta oli kuulemma liian lyhyt aika.”

“Kiitos hurjasti synttäreistä! Tosi toimiva juttu ja Jere oli todella hyvä ohjaaja. Lapset selkeästi nauttivat ja vanhemmat ovat tyytyväisiä siihen kuinka helpolla itse pääsivät. 😉 Ilolla voin suositella kyllä teillä synttäreiden järjestämistä muillekin! KIITOS! <3 “

“OLI AIVAN HUIPPUA*. Vieraat (11 kpl 7-8v tyttöjä) olivat aivan onnessaan. Yksi kertoi silmät loistaen ja käsiään ravistellen, että “VOI ETTÄ KUN ON VAAN NIIN KIVAA!” Saivat uusia kokemuksia ja näemmä onnistumiskokemuksia ja moni oli kotonakin kertonut, että oli ollut tosi kivat synttärit, kuulemma kaikkein parhaat. 🙂

Jerelle tuhannet kiitokset (hän kävi juhlatilassa kertomassa, että tyttöryhmäkin oli ollut kauhean kiva ohjata) ja suosittelen tätä kuviota lämpimästi muillekin.”

Löydätkö näistä teemoista sopivan?

  • Temppuilu, taitorata tai leikkimieliset olympialaiset
  • Futsal, salibandy tai lentopallo
  • Palloilua eri tyyleillä
  • Parkour
  • Kaupunkisota
  • Disco, erilaiset tanssilliset jutut, Cheerleading tai akrobatia
  • Keppihevostelu
  • tai sankarin toiveiden mukaan voidaan kehittää jotain muutakin hauskaa.

Onko sankarilla joku lempihippa, peli tai leikki, jonka hän haluaa juhliin mukaan?

Juhlien kesto ja aikataulutus

Liikuntasynttärit koostuvat joko tunnin tai puolentoista tunnin ohjatusta liikunnasta sekä puolen tunnin herkutteluhetkestä. Itse voitte tuoda haluamanne syötävät ja tarjoilussa tarvittavat astiat.

Syntymäpäiville on varattu aikaa Malm Areenan kalenterista lauantaisin. Myös perjantai-ilta tai sunnuntai-iltapäivä voivat olla mahdollisia liikunnallisille juhlille. Ole ajoissa ajan varaamisen kanssa, jotta saatte toivotun päivän ja ajan ja mahdollisesti myös toivomanne ohjaajan.

Synttärivaraaja voi tulla 15 min ennen varauksen alkua laittamaan juhlatilaa kuntoon vieraiden vastaanottamiseksi.

Meiltä myös superhauskat synttärit mm. SuperSamin tai muiden hahmojen leikittämänä!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

info (a) malmareena.fi tai päivystysaikoina puh. 050 326 7076

Hinnat 1.1.2018 alkaen

Hinnat sisältäen ohjauksen, ilman tarjottavia:

2 h = 210 €, 1,5 h = 180 €

Hinnat sisältävät maksimissaan 15 osallistujaa.

Mikäli osallistujia on yli 15 tai ryhmässä on erityishuomiota tarvitsevia osallistujia, pyydä tarjousta erikseen!

Hinnat ilman ohjausta, ilman tarjottavia:

2h = 110€, 1,5 h = 90 €

Laskutuslisä

1.8.2018 alkaen on 5,- laskutuslisä kaikissa lähtevissä laskuissamme.

Muuta huomioitavaa

Synttärivarauksen jälkeen lähetämme varaajalle infokirjeen, jossa on tarkemmat ohjeet järjestelyistä sekä mahdollisesti ohjaajan yhteystiedot.

Synttärivaraaja voi tulla 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua laittamaan kokoustilaa kuntoon vieraiden vastaanottamiseksi.

Kokoustilasta löytyy keittiö, jossa on vesipiste, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja liesi. Astioita ei ole.

Kokoustilan pintapuolinen siistiminen (kokoustilan lattian lakaisu, pöytien ja tuolien pyyhkiminen sekä roskien vienti suljetussa roskapussissa ulkona olevaan harmaaseen jäteastiaan) kuuluvat synttärivaraajalle.

Pyrimme siihen, että ihan peräkkäin ei synttärivarauksia ole, jolloin jokaisella järjestäjällä on rauha hoitaa omien synttäreidensä ennakkovalmistelut ja jälkisiivous rauhassa. Toivomme myös synttärijärjestäjiä kunnioittamaan mahdollisesti ennen tai jälkeen omien synttäreiden olevia toisia synttäreitä ja antamaan toisille rauhan omien juhliensa järjestelyihin.

Synttärikutsukortti

Tulosta tästä pdf-muotoinen synttärikutsu:

https://malmareena.fi/wp-content/uploads/2019/03/Tervetuloa-liikuntasynttäreille-Malm-Areenalle.pdf