Hyvinvointia työhön

Työyhteisöt

On kyse sitten isommasta tai pienemmästä yrityksestä, henkilökunnan hyvinvointi on ykkösasia yrityksenkin hyvinvoinnissa. Myös monelle vapaaehtoisvoimin pyörivälle toimijalle, tekijöiden jaksaminen pitäisi olla sydämen asia.

Usein arki työpaikalla koostuu pääasiassa tietokoneen ääressä tai palavereissa istumisesta, eikä päivän aikana tule juuri liikuttua. Mietitään teille virkistyspäivään liikunnallista ohjelmaa, jossa porukka voi liikunnan ohella jutella ja kasvattaa näin porukan yhteishenkeä. Päivään voidaan yhdistää myös ns. virallinen osuus, jossa voitte rauhassa neuvotteluhuoneessa pitää palaverin ja jutella yrityksen asioista.

Malm Areenalla voidaan järjestää monenlaisia tyky-päiviä hyvinkin eri kokoisille ryhmille. Ryhmä voi olla yhden yrityksen tai yhdistyksen väkeä tai useamman yrityksen tai yhdistyksen kumppanuuskimppa. Monenlaisia mahdollisuuksia on isompien ja pienempien ryhmien liikuttamiseksi, rentouttamiseksi ja hauskan pitämiseksi. Päivään voidaan sisällyttää myös erilaisia testauksia. Yhteistyökumppanina testauksissa ja mittauksissa meillä on Livtec Oy. Aikataulun ja päivän sisällön päätätte te!

Virkistyspäivä tietyin ehdoin verovähennyskelpoinen!

Muistathan, että tilaisuuden kustannukset ovat arvonlisäverovähennyskelpoisia, mikäli tilaisuus täyttää tietyt ehdot. Kun tilaisuus järjestetään koko yrityksen tai tietyn osaston koko henkilöstölle yrityksen määräämänä ajankohtana ja määräämässä paikassa, on tilaisuus verovähennyskelpoinen.

Oman väen viikottainen liikuntavuoro lisää yhteishenkeä

Jos yrityksessä tai yhdistyksessä on kiinnostusta oman väen tai vaikka perheiden salivuorolle, meiltä löytyy salivuoroja sekä isosta salista (futsal, salibandy) tai lentopallohallista. Jumppasalissa voi järjestää vaikka oman jumpan tai varata oman kuntosalivuoron, jos haluatte porukalla treenaamaan.

Autamme työkykyä edistävien hankerahojen hakemisessa

  • Esim. työeläkevakuutusyhtiön hankkeet tai Kunnossa kaiken ikää – hankkeet. KKI-hankkeista lisäinfoa https://www.kkiohjelma.fi/hanketuki sivulta! Hakuajat maaliskuussa ja syyskuussa.

Salivuorot työyhteisölle (alv 0%)

  • Kysy tarjousta!

Yksittäiset tutustumistunnit erilaisille ryhmäliikuntatunneille alkaen 100 €/h

Firmakortti kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille, kysy tarjous!

Malm Areenalla käy myös monet “liikunta- ja virikesetelit”. Kannustakaa työntekijänne liikkumaan!

Kysy lisää: minna (a) malmareena.fi tai puhelin: 050 326 7076.