Hyvinvointia työhön

Tyky- ja virkistyspäivät

Järjestämme Malm Areenalla tyky-päiviä tai virkistyspäiviä erilaisin teemoin eri kokoisille ryhmille, yrityksille ja yhteisöille. Työkykyä ylläpitävä toiminta auttaa henkilökuntaasi ja työntekijöitäsi jaksamaan paremmin töissään ja innostaa heitä myös omatoimiseen kunnon ylläpitämiseen ja kohottamiseen. Virkistyspäivässä voit tarjota porukalle hetken irtioton arjesta, jonka tuomalla hyvällä fiiliksellä ihmiset jaksavat taas jatkaa työtään. Päivä räätälöidään käytettävissä olevan ajan, osallistujamäärän ja toiveidenne mukaisesti.

Esimerkkiohjelma Perinteistä pelailua

Klo 12:00 Tervetulosanat & hyvinvoinnin merkitys työssä jaksamiselle -tietoisku Klo 12:30 Ohjattu alkulämmittely Klo 13:30 Pelailua valinnan mukaan: salibandy, lentopallo, futsal.. Pelailun ohessa mahdollisuus myös vaikka crosstrainingiin tutustumiseen kuntosalilla. Klo 15:00 Kehonhuolto ja venyttely Iltapäivän aikana tarjolla tervellistä välipalaa ja virvokkeita. Voidaan toteuttaa pienryhmissä, eri pisteitä kiertäen tai sitten koko porukka yhdessä.

Esimerkkipaketti Kartoita köörin kunto

Klo 12:00 Tervetulosanat ja Hyvinvoinnin merkitys työssä jaksamiselle -tietoisku ja infoa eri testauspisteistä. Kevyt alkulämmittely Klo 13:00 Kiertäminen eri testauspisteillä. Mahdollisuus pelailla salissa tai liikkua kuntosalilla. Klo 15:30 Loppuvenyttely ja ryhmäpalaute päivän testeistä. Iltapäivän aikana tarjolla tervellistä välipalaa ja virvokkeita. Toteutetaan pienryhmissä eri testauspisteitä kiertäen. Toteutetaan yhteistyössä Livtec Oy:n kanssa, joka tekee sovitut testaukset ja kartoitukset
  • Inbody kehonkoostumus
  • Stressitesti
  • Biomekaniikkatesti (liikekontrolli, lihastasapaino)
  • Fyysinen kunto

Esimerkkipaketti Hikeä ja hymyä SuperSamin ohjaamana

Klo 12:00 Tervetulosanat, työyhteisön oma palaveri tai terveysluento Klo 13:00 Liikunnallinen aktiviteetti – hymy- ja hikitakuu! Rikotaan rajoja ja liikutaan superhauskoilla tyyleillä hyvän musan ja pelien siivittämänä. Leikkimieliset pelit, olympialaiset tai kaupunkisota – mitä haluattekin..

Esimerkkipaketti Rauhallista rentoutumista kiireen keskelle

Klo 12:00 Tervetulosanat, työyhteisön oma palaveri kokoustilassa tai luento ajanhallinnasta, mielen hyvinvoinnista tms. Klo 13:00 Liikunnallinen aktiviteetti valinnan mukaan – Pilates – Jooga – Tärinärentoutus – Naurujooga – Kevyt lihaskunto ja liikkuvuustunti Klo 15:00 Terveellinen välipala, virvokkeita ja iltapäiväkahvit

Esimerkki Perhepäivä henkilökunnalle perheineen

  • SuperSamin ohjaamana lastenleikkejä ja hippoja lapsille
  • Temppurata
  • Salibandy- ja futsalmahdollisuus (pallotutka)
  • Aikuisille tutustumistunnit eri lajeihin, esim. kahvakuula, pilates ja/tai tanssitunti
  • Kuntosalin vapaakäyttö ja crosstrainingohjausta
Pakettien hinnat alkaen 25 €/hlö, pyydä tarjous Kysy lisää: minna (a) malmareena.fi tai puhelin: 050 326 7076. Nämä yritykset ovat olleet viettämässä tyky-päivää Malm Areenalla ja ovat antaneet suostumuksensa käyttää heitä referenssinä:
Rakennusliike J Malm
Bravida
Terrawise