Eveliina Similä / Fysiocross

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.90″ src=”https://malmareena.fi/wp-content/uploads/2017/12/Eve-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.99″ background_layout=”light”]

Eveliina Similä

Eveliina Similä on valmentaja, fysioterapeutti, Fisaf Personal Trainer ja olympiaurheilija, jolla on lähes 20 vuoden kokemus liikunnan alalta ja aktiiviurheilijana. Nykyisin Eve valmentaa niin urheilijoita kuin kuntoilijoitakin, ryhmissä ja henkilökohtaisesti. Kaikessa valmennuksessa Evellä lähtökohtana on hyvinvointi: kovaan kuntoon terveenä.

Eve on positiivinen ja ammattitaitoinen valmentaja, jonka sydämen asia on terveys edellä kovaan kuntoon: puhtaat liiketekniikat, hyvä liikkuvuus sekä vahva tukilihaksisto kovien ja turvallisten treenien takaamiseksi. Kovaan kuntoon ei ole oikotietä, vaan hommaa tehdään askel askeleelta matkasta nauttien; matka on määränpää. Mielekäs kokonaisuus ratkaisee, Eve rakentaa ohjelmat ja treenit aina yksilöllisesti asiakkaita kuunnellen, sopivasti haastaen. Ruoskijaksi tai piiskuriksi Evestä ei ole, eikä hän myöskään usko pikadieetteihin, vaan uskoo, että motivaatio tekemiseen syntyy mielekkäistä ohjelmista ja yhdessä tarkkaan mietitystä kokonaisuudesta. Even tavoitteena on tehdä itsestään tarpeeton; hänen kanssani treenaavat tavoittelevat ja opettelevat loppuelämän kestävää elämäntapaa.

https://www.fysiocross.fi/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17″]

Even suositus kehonhuoltoon keskittyvät WorkShopit marraskuussa: MARRASKUUN TUKI JA LIIKKUVUUS_MAINOS

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]