Jarmo Pakkala

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.90″ src=”https://malmareena.fi/wp-content/uploads/2017/01/Jarmo-Pakkala-image.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ background_layout=”light”]

Jarmo Pakkala

Liikkamaikka, Personal Trainer. Ohjaa Malmareenalla lihaskuntoharjoittelua, jossa kehitetään monipuolisesti liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa ja kestävyyttä. Treenit tehdään kahvakuulilla, levypainoilla ja -tangoilla, kahvakuulilla, kehonpainolla ym. Ohjauksessa tärkein periaate on se, että teet liikkeet oikein. Kun perusteet on kunnossa, voit turvallisesti lisätä kuormitusta ja saat harjoittelusta irti kaiken hyödyn!

Tarjoan myös henkilökohtaista ohjausta, on tavoitteesi painon pudotus, kehonmuokkaus, liikkuvampi ja toimivampi keho, pysyvä muutos terveelliseen ja liikunnalliseen elämään tai uuteen lajiin tutustuminen. Yritykset: Ota yhteyttä jos haluat tukea henkilöstön työ- ja toimintakykyä. Pienryhmävalmennuksien avulla tehdään tuloksia = työntekijöillle lisää terveyttä ja vähemmän sairauspoissaoloja.

Jarmo Pakkala
Sportyfly Oy
jarmo (a) sportyfly.fi
Mob. 050 336 5363
https://www.facebook.com/PTJamo/?fref=ts

https://www.sportyfly.fi/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]