Maiju Leppäluoto

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.17.2″]

Maiju Leppäluoto

Maiju Leppäluoto työskentelee yrittäjänä hyvinvointialalla Pirkanmaalla. Maiju on ollut kiinnostunut liikkumisesta ja ravinnosta pitkään. Aikanaan hän on käynyt läpi haasteita oman terveyden kanssa niin ranteiden, selän kuin allergioiden vuoksi. Ruokavalion sekä liikunnan avulla hän on selvinnyt näistä haasteista. Liikunta on ollut pienestä saakka osa Maijun arkea ja nyt Personal Trainerina hän voi jakaa kokonaisvaltaista hyvää oloa myös muille!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Maijun kiinnostuksen kohteena. Maijun mielestä meillä kaikilla tulisi olla kaikki elämän osa-alueet tasapainossa. Ohjatessaan hän ottaa aina yksilön huomioon ja valmentaa jokaista asiakasta asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme jokainen yksilöitä ja se on tärkeää. Liikunta, ravinto sekä uni ovat suuressa roolissa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

maijulepptraining(a)gmail.com

www.maijulepptraining.fi

 

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.17.2″ src=”https://malmareena.fi/wp-content/uploads/2018/11/Maijun-kevään-2019-kurssi.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.10″ src=”https://malmareena.fi/wp-content/uploads/2018/08/Maijun-profiilikuva-2.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]