Ohjaajat

Reetta Grönfors

Reetta Grönfors on valmistunut urheiluhierojaksi ja kuntosaliohjaajaksi vuonna 2012. Tämän jälkeen hän on töiden ohella opiskellut myös luontaishoitajaksi sekä ryhmäliikunnanohjaajaksi.
Reetta aloittaa syksyllä Malmilla ohjauksen seuraavissa ryhmissä: aikuinen-lapsi liikunta, liikkuvuus ja venyttely sekä perjantain liikuntamix ja ohjaa lisäksi myös muuallakin.
Liikunta on ollut Reetalle pienestä pitäen elämäntapa ja hän on harrastanut monipuolisesti eri lajeja. Nykyisiin harrastuksiin kuuluu ryhmäliikuntatunnit, koirien kanssa ulkoilu sekä vauvan kanssa touhuaminen ja harrastaminen.
Terveys ja hyvinvointi, ihmisten auttaminen sekä heidän liikkumaan motivoiminen ovat lähellä Reetan sydäntä. Hänelle tärkeää on liikunnasta nauttiminen ja hyvällä tekniikalla suorittaminen.

Pirjo Lehtelä

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto- linjalta liikunnan ammattilaiseksi, ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer -lisenssin.
Liikunta-alan yrittäjänä Pirjo Lehtelä ohjaa erilaisia liikuntaryhmiä vauvasta vaariin Pälkäneellä, Kangasalla sekä Tampereella.
Personal Trainerina Pirjo Lehtelälle on tärkeintä, että asiakas onnistuu tekemään elämäntapamuutoksen, jota hän voi noudattaa loppu elämänsä. Tärkeintä on löytää keinot, jolla liikkumisen ja terveellisen ruokavalion voi yhdistää osaksi jokapäiväistä elämää.
Liikunta on Pirjo Lehtelälle elämäntapa, ja hän on onnellinen, jos voi välittää liikunnasta tulevaa hyvää mieltä ja oloa eteenpäin. Pirjo Lehtelän oma liikuntatausta on tanssipainotteinen. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluu erityisesti ulkoliikunta sen kaikissa muodoissa.
Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti kehonpainolla tehtävään harjoitteluun, sekä kahden lapsen äitinä haluaa myös liikuttaa erityisesti äitejä. Lapsi ei ole mikään este liikkumiselle, vaan ainoastaan mielikuvitus on rajana, miten liikkua lapsen kanssa.

http://www.facebook.com/liikuntapalvelupirjolehtela

Pihla Neuvonen

Pihla Neuvonen on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Pihla on valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2016, jonka jälkeen hän jatkoi  opintoja liikunnan ammattitutkinnon parissa Varalan Urheiluopistossa. Liikunnan ammattitutkinnon yhteydessä Pihla on hankkinut Suomen Urheiluopistojen myöntämän PT-sertifikaatin.

Pihla on itse aktiivinen monipuolisen liikunnan harrastaja. Lajikirjoon on vuosien varrella kuulunut mm. thainyrkkeily, ratsastus, crossfit, tanssi ja fitnessurheilu. Pääasiassa Pihlan tunneilla liikunnasta haetaan hyvää oloa ja potkua arkeen. Myös tavoitteellinen kilpaurheilu on Pihlalle tuttua. Hän on hyvin kiinnostunut liikunta- ja ravintoasioista ja järjestää myös
hyvinvointiluentoja.

Pihla ohjaa Malm Areenalla selkä-hartiajumppaa, joogaa sekä lasten liikuntasynttäreitä.

https://www.facebook.com/urheiluhierontaneuvonen/?fref=ts

Satu Nieminen

Satu Nieminen on suorittanut liikkunnanohjauksen peruskurssin vuonna 2014 ja Liikunnan ammattitutkinnon 2015. Lisäksi hänellä on pätevyydet

• FISAF Kuntosaliohjaaja

• Urheiluopistojen Personal Trainer -lisenssi

• Suomen Uimaliiton Vesijumppa- ja HydroBic-ohjaaja

Satu Niemisen ryhmäliikuntatunnit sisältävät muun muassa pilatesta, kehonhuoltoa sekä erilaisia kuntopiirejä välineillä ja ilman sekä kahvakuulaa. Tuntien ikäjakauma vaihtelee nuorehkoista työikäisistä senioreihin.

http://liikuntapalvelusatu.fi/

Jere Tingander

Jere Tingander vetää Malm Areenalla lasten Parkour-kursseja sekä kuntonyrkkeilyä. Muualla hän vetää Parkouria ja lasten liikuntatunteja sekä kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä ja thainyrkkeilyä sekä lajien oheisharjoitteluja.

Minna Hovi

Minna Hovi ohjaa Malm Areenalla lasten ja perheiden liikuntaa sekä liikuntasynttäreitä. Minna on koulutukseltaan terveydenhoitaja-sairaanhoitaja amk ja TtM. Hän on kouluttautunut myös Nuoren Suomen liikuntaleikkikouluohjaajaksi sekä käynyt Voimisteluliiton ohjaajakoulutuksia. Juniorivuosina Minna kilpaurheili melonnassa ja pikaluistelussa.

Nyt ruuhkavuosina kolmen pojan äiti pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta liikkumalla yhdessä lasten kanssa, harrastamalla (enemmän ja vähemmän säännöllisesti) juoksua ja toiminnallisia lihaskuntotreenejä.

Päivätyönään Minna hoitaa Malm Areenan sekä Rakennusliike J. Malm Oy:n hallinnollisia työtehtäviä.

Kultaista keskitietä kiven kovaan kuntoon – on Minnan motto. Tee sitä mistä nautit, äläkä ole turhan vaativa itsellesi. Muista myös monipuolisuus ja kokeile aina välillä jotakin, mitä et ole aiemmin kokeillut!