Yksityisille liikkujille

Hinnasto

Nämä hinnat ovat voimassa Malm Areenan järjestämille ryhmäliikuntakursseille ja kuntosalille.

Kulkukortit ja palvellumme ovat myynnissä verkkokaupassamme. Myös Malm Areenan toimistolta voi kulkukortteja ja haluamiaan palveluja ostaa päivystysaikoina. Päivystysajat löytyvät etusivulta.

Meillä voit maksaa käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla. Toimistollamme ostoja tehdessä voit hyödyntää myös Smartum-, Tyky- ja Virikeseteleitä, Smartum ja Edenred Mobiilia, Tyky Onlineä, Eazybreakia, Sporttipassia.

Mikäli sinulla on entuudestaan Malm Areenan kulkukortti ja luot itsellesi tunnukset verkkokauppaan, pyydä toimistoa yhdistämään asiakastiedot! Uudet luomasi tunnukset eivät automaattisesti yhdisty olemassaoleviin asiakastietoihisi, jonne kulkukorttisi on sidottu. Näissä tilanteissa yhdistämme nämä kahdet eri asiakastiedot järjestelmässämme, jonka jälkeen vanha kulkukortti toimii uusien tunnusten kautta ostettujen tuotteiden mukaisesti. HUOM! Verkkokaupan Avoinna24-tunnukset näkyvät järjestelmässämme vasta, kun niillä on tehty ensimmäinen osto tai varaus nettiajanvarauksessa.

Kertakortit sekä 10 * kortit kuntosalille ovat voimassa 5 kk ostohetkestä alkaen. 20 * kortit ovat voimassa 6 kk ostohetkestä alkaen.

Alennusryhmäläisten (eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset, hoitovapaalla olevat, opiskelijat ja alle 20-v juniorit) pitää pystyä todistamaan oikeutensa alennukseen. Opiskelijoiksi katsotaan toisella asteella tai pidemmällä opiskelevat, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti.

Kulkukortin pantti 3,-. Muista lisätä ensimmäisellä verkko-ostoskerralla myös kulkukortin pantti ostoskoriisi! Kulkukortin voi noutaa Malm Areenalta päivystysaikana tai sopia erikseen, että kortti jätetään ryhmätunnin vetäjälle.

Malm Areenalla ulkopuoliset toimijat järjestävät omia tuntejaan, joihin paikan varaaminen ja osallistumismaksut maksetaan sovitusti tuntien vetäjille. Personal trainerin kanssa Malm Areenan kuntosalilla kävijä maksaa Malm Areenalle kuntosalin käytöstä hinnaston mukaisen hinnan.

Laskutuslisä 1.8.2018 alkaen kaikissa lähtevissä laskuissa 5,-!

Kuntosalikortit

Kuntosalin käyttö ilman ohjausta vapaina aikoina.

 1x10x20x1kk4kk6kk12kk
Normihinta6508035120150240
Aleryhmät*43050207290156

Perheliikunta

Perhekortti (1-2 aikuista + lapset)10
Lapsikortti (kouluikäinen lapsi yksin)6

Kurssit

Kurssien hinnat löytyvät kurssien tiedoista sivulta: https://malmareena.fi/lukujarjestys/ 

Personal trainer -palvelut

Malm Areenan oma kuntosalipaketti sisältää personal trainerin kanssa kuntosaliin tutustumisen, oman kuntosaliohjelman sekä 1 kk kuntosalikortin. Kuntosalipaketin hinta on 77,- / 67,-*.

Malm Areenalla toimii useampi Personal trainer (PT), joiden yhteystiedot löytyvät Personal Trainerit -sivulta. Asiakas sopii PT:n kanssa suoraan haluamistaan palveluista ja niiden maksamisesta PT:lle. Malm Areenalle asiakas maksaa kuntosalin käytöstä normaalin hinnaston mukaisen kuntosalimaksun.

Tilojen vuokraus

Vuokraamme tilojamme myös omatoimikäyttäjille. Hinnat sisältävät alv 10%, kokoustilassa ja fyssarin/hierojan huoneessa alv 24%.

Iso sali (salibandy / futsal-kenttä): 68,-/h (arkisin klo 16-21), 52,50/h (muina aikoina)

Lentopallohalli 37,-/h

Jumppasali 37,-/h

Kuntosali 37,-/h

Juoksusuora 10,-/h

Kokoustila (n. 20 henkilölle) 30,-/h, 50,-/2h ja 120,-/koko päivä

Fysioterapeutin / hierojan huone 8,-/h

Mikäli tarvitset useamman tilan kerralla pidemmäksi ajaksi esimerkiksi turnauspäiväksi, pyydä tarjousta! info (a) malmareena.fi

Liikuntasynttärit ja -tapahtumat

Hinnat sisältäen ohjauksen, ilman tarjottavia:

2 h = 210 €, 1,5 h = 180 €

Hinnat sisältävät maksimissaan 15 osallistujaa.

Mikäli osallistujia on yli 15 tai ryhmässä on erityishuomiota tarvitsevia osallistujia, pyydä tarjousta erikseen!

Hinnat ilman ohjausta, ilman tarjottavia:

2h = 110€, 1,5 h = 90 €

Maksujen perintä:

Mikäli lähettämiämme laskuja ei makseta eräpäivään mennessä, perintä hoidetaan Finvoicer Group Oyn kautta. Finvoice Group Oy lisää perintään menneisiin laskuihin perintäkulut.

Mikäli lasku menee perintään asti, se pitää maksaa perintätoimiston laskun mukaisesti, eikä alkuperäisen laskun tiedoilla.