Yksityisille liikkujille

Liikuntasynttärit

Huikean suosion saaneet liikuntasynttärit kannattaa kokea. Lasten synttärit ovat joka vuosi ja pitäisi keksiä jotakin kivaa ohjelmaa energiselle lapsilaumalle. Aina ei kotonakaan tekisi mieli olla ja jälkien siivoamiseen voi mennä rutkasti aikaa.

Liikuntasynttärit ovat lasten suosiossa. Me järjestämme ne puolestasi. Riittää, kun kerrot meille paljonko sankari täyttää, montako kutsuvierasta on tulossa ja minkälaisesta liikunnasta lapset pitävät. Vaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana. Toiset haluavat pallopelejä, osa viihtyisi vaikka koko päivän temppuradalla, joillekin kaupunkisota on hauskaa ja hikistä hommaa. 

Loistavat ohjaajamme suunnittelevat juuri synttärisankarin näköiset juhlat. Liikuntasynttäreiden jälkeen Areenalta poistuu onnellisia ja punaposkisia lapsia.

Me järjestämme puolestasi tilat ja ohjelman. Sinä voit keskittyä tarjoilujen esille laittamiseen kokoustilassamme ja vaikka napsia kuvia touhuavista vieraista ja sankarista.

Saamaamme palautetta

”Hyvin sujui synttärit ja sankari oli muuten tyytyväinen, mutta oli kuulemma liian lyhyt aika.”

”Kiitos hurjasti synttäreistä! Tosi toimiva juttu ja Jere oli todella hyvä ohjaaja. Lapset selkeästi nauttivat ja vanhemmat ovat tyytyväisiä siihen kuinka helpolla itse pääsivät. 😉 Ilolla voin suositella kyllä teillä synttäreiden järjestämistä muillekin! KIITOS! <3 ”

”OLI AIVAN HUIPPUA*. Vieraat (11 kpl 7 – 8 v tyttöjä) olivat aivan onnessaan. Yksi kertoi silmät loistaen ja käsiään ravistellen, että ”VOI ETTÄ KUN ON VAAN NIIN KIVAA!” Saivat uusia kokemuksia ja näemmä onnistumiskokemuksia ja moni oli kotonakin kertonut, että oli ollut tosi kivat synttärit, kuulemma kaikkein parhaat. 🙂

Jerelle tuhannet kiitokset (hän kävi juhlatilassa kertomassa, että tyttöryhmäkin oli ollut kauhean kiva ohjata) ja suosittelen tätä kuviota lämpimästi muillekin.”

Kaupunkisota

Löydätkö näistä teemoista sopivan?

  • Temppuilu, taitorata tai leikkimieliset olympialaiset
  • Futsal, salibandy tai lentopallo
  • Palloilua eri tyyleillä
  • Parkour
  • Kaupunkisota
  • Disco, erilaiset tanssilliset jutut, cheerleading tai akrobatia
  • Keppiheppailu
  • tai sankarin toiveiden mukaan voidaan kehittää jotain muutakin hauskaa

Onko sankarilla joku lempihippa, peli tai leikki, jonka hän haluaa juhliin mukaan?

Kaupunkisodan suojassa

Juhlien kesto ja aikataulutus

Liikuntasynttärit koostuvat joko tunnin tai puolentoista tunnin ohjatusta liikunnasta sekä puolen tunnin herkutteluhetkestä. Itse voitte tuoda haluamanne syötävät ja tarjoilussa tarvittavat astiat.

Syntymäpäiville on varattu aikaa Malm Areenan kalenterista lauantaisin. Myös perjantai-ilta tai sunnuntai-iltapäivä voivat olla mahdollisia liikunnallisille juhlille.

Ole ajoissa ajan varaamisen kanssa, jotta saatte toivotun päivän ja ajan ja mahdollisesti myös toivomanne ohjaajan.

Synttärivaraaja voi tulla 15 min ennen varauksen alkua laittamaan juhlatilaa kuntoon vieraiden vastaanottamiseksi.

Kysy lisää toimistoltamme!

info(a)malmareena.fi tai päivystysaikoina puh. 050 326 7076

Hinnat 1.1.2018 alkaen

Hinnat sisältäen ohjauksen ja tilavuokrat, ilman tarjottavia:

2 h = 210 €, 1,5 h = 180 €

Hinnat sisältävät maksimissaan 15 osallistujaa. Mikäli osallistujia on yli 15 tai ryhmässä on erityishuomiota tarvitsevia osallistujia, pyydä tarjousta erikseen!

Hinnat sisältäen tilavuokrat, ilman ohjausta, ilman tarjottavia:

2h = 110€, 1,5 h = 90 €

Laskutuslisä

1.8.2018 alkaen on 5,- laskutuslisä kaikissa lähtevissä laskuissamme.

Muuta huomioitavaa

Synttärivarauksen jälkeen lähetämme varaajalle infokirjeen, jossa on tarkemmat ohjeet järjestelyistä sekä mahdollisesti ohjaajan yhteystiedot.

Synttärivaraaja voi tulla 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua laittamaan kokoustilaa kuntoon vieraiden vastaanottamiseksi.

Kokoustilasta löytyy keittiö, jossa on vesipiste, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja liesi. Tarjoiluastioita löytyy, mutta tuokaa kertakäyttölautaset ym. mukananne.

Kokoustilan pintapuolinen siistiminen (kokoustilan lattian lakaisu, pöytien ja tuolien pyyhkiminen sekä roskien vienti suljetussa roskapussissa ulkona olevaan harmaaseen jäteastiaan) kuuluvat synttärivaraajalle.

Pyrimme siihen, että ihan peräkkäin ei synttärivarauksia ole, jolloin jokaisella järjestäjällä on rauha hoitaa omien synttäreidensä ennakkovalmistelut ja jälkisiivous rauhassa. Toivomme myös synttärijärjestäjiä kunnioittamaan mahdollisesti ennen tai jälkeen omien synttäreiden olevia toisia synttäreitä ja antamaan toisille rauhan omien juhliensa järjestelyihin.

Synttärikutsukortti

Tulosta tästä pdf-muotoinen synttärikutsu:

Tervetuloa liikuntasynttäreille Malm Areenalle – kutsu