Perheen kanssa liikkumaan

Sadepäivä eikä mitään tekemistä? 1.6 alkaen teillä on mahdollista vuokrata Areenan tiloja omatoimiseen liikkumiseen vaikka yhdessä naapuriperheen kanssa. Käytössänne on kaikki välineet mm. temppurataan tai pelailuun. Lisätietoja toimistolta pirjo@malmareena.fi, tai puhelimitse 050 3267 076.

Kesän ryhmäliikuntakurssit

Hyvät asiakkaamme! Pitkä odotus on päättynyt ja pääsemme vihdoin 1.6 alkaen käynnistelemään kesäkursseja. Kurssit toteutetaan erityistä varovaisuutta ja turvavälejä noudattaen. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja tarvittaessa reagoimme heti mikäli suositukset/rajoitukset muuttuvat. Kurssit pidetään pääsääntöisesti ulkona kelin salliessa. Huonolla kelillä treenataan salibandykentällä jossa tilaa riittävästi. Välineet desinfioidaan käytön jälkeen ja ryhmäkoot pidetään pieninä jotta jokaisen on turvallista … Lue lisää

Areenan toiminta jatkuu

Meillä on ilo ilmoittaa että pääsemme käynnistämään Areenan toimintaa 1.6.2020 alkaen viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia noudattaen. Kiinnitämme myös jatkossa erityistä huomiota hygieniaan ja turvaväleihin jotta asiakkaamme voivat tulla liikkumaan turvallisesti. Olkaahan kuulolla, lisätietoa kesän toiminnasta tulossa pikapuoliin!

Areenan toiminta osittain suljettuna 13.3.2020-13.4.2020 Koronavirus -tilanteen vuoksi

HUOMIO MALM AREENAN ASIAKKAAT! Olemme päättäneet COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi perua väliaikaisesti kaikki ryhmäliikuntatuntimme ja kaikki salivaraukset. Malm Areenan kuntosali on toistaiseksi käytössä yksittäisille treenaajille. Seuraamme tilannetta lähinnä hallituksen ja thl :n ohjeistusten pohjalta, jonka pohjalta olemme päätyneet myös tähän ratkaisuun. Tässä vakavassa ja todella ikävässä tilanteessa kuitenkin haluamme ottaa yhteiskunnallisen vastuun ja antaa tukemme riskiryhmälle sekä Suomen terveydenhuoltojärjestelmälle. Tämä ratkaisu on voimassa 13.3-13.4.2020. Tiedotamme lähempänä pääsemmekö jatkamaan toimintaa 13-4-.2020. Olemme omasta puolestamme tilanteesta pahoillamme. Koemme kuitenkin, että meidän on toimittava nyt, jotta pääsemme jatkamaan normaalia toimintaamme jatkossa.

Kevään kakkoskursseille ilmoittautumiset käynnissä

Kevään kakkoskursseille ilmoittautumiset ovat käynnissä. Ti-Su kurssit starttaavat viikolla 12, ja maanantain kurssit käynnistellään viikolla 13. Ilmoittautuminen kursseille joko ENSIMMÄISEN kurssipäivän kohdalla (kurssin muille päiville ei voi nettiajanvarauksen kautta ilmoittautua) tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse pirjo@malmareena.fi. Kurssit kestävät yhteensä 9 viikkoa. Tervetuloa mukaan!

Nooan Arkki -tapahtuma Malm Areenalla 15.2.2020

Nooan Arkki -tapahtuma goes Malm Areena lauantaina 15.2.2020 klo 13.00-17.00. Malm Areenalla järjestetään koko perheen tapahtuma yhteistyössä Kangasalan seurakunnan, MLL Kangasalan sekä Super Samin kanssa. Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Päivän aikana luvassa ainakin: Temppurata, pomppulinna, disco, salibandytutka, kahvio, arpajaiset, Super Samin esiintyminen ym ym… Tervetuloa liikkumaan koko perheen voimin!

Workshopeja keväällä

Pidämme keväällä liikunnallisia Workshopeja vaihtuvin teemoin. Seuraavana vuorossa on Hulatanssi -workshop lauantaina 21.2 klo 16-17.00. Hinta 10€/hlö. Ilmoittautumiset sähköpostitse pirjo@malmareena.fi tai nettiajanvarauksen kautta. Tunnilla harjoitellaan hulavanteen kanssa tanssimista ja tehdään helppo, mutta näyttävä koreografia. Tunnille et tarvitse omaa vannetta. Ohjaaja: Johanna Miettinen

Hiihtolomalla liikkumaan

Eikö ole tekemistä hiihtolomalle? ⁣Ei hätää! ⁣ Malm Areenalla koko hiihtoloman joka arkipäivä avoin hiihtolomaliikunta.⁣ ⁣ Omatoimista liikkumista klo 10-13.⁣ ⁣▫️Temppurata⁣, sulkapallo, pöytätennis, salibandy, palloilupelit, kuntosali… ⁣Tule yhdessä perheen kanssa tai lähetä kouluikäinen lapsesi liikkumaan muutamaksi tunniksi päivässä. Kouluikäinen lapsi voi osallistua ilman huoltajaa. Hinta 5€/hlö Tervetuloa liikkumaan!

Asiakaspalautekysely

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille Areenalla ensiarvoisen tärkeää. Jotta osaamme kehittää toimintaamme sekä suunnitella tulevia kursseja ja tapahtumia avasimme asiakaskyselyn johon toivomme teidän käyvän vastaamassa. Kysely löytyy tämän linkin takaa: https://fi.surveymonkey.com/r/T2DX9MH .