Ohjaajat

Reetta Grönfors

Reetta Grönfors on valmistunut urheiluhierojaksi ja kuntosaliohjaajaksi vuonna 2012. Sen jälkeen hän on töiden ohella opiskellut myös luontaishoitajaksi sekä ryhmäliikunnanohjaajaksi.
Liikunta on ollut Reetta Grönforsille pienestä pitäen elämäntapa ja hän on harrastanut monipuolisesti eri lajeja. Nykyisiin harrastuksiin kuuluu ryhmäliikuntatunnit, koirien kanssa ulkoilu sekä pienen lapsen kanssa touhuaminen ja harrastaminen.
Terveys, hyvinvointi, ihmisten auttaminen sekä heidän liikkumaan motivoiminen ovat lähellä Reetta Grönforsin sydäntä. Hänelle tärkeää on liikunnasta nauttiminen ja hyvällä tekniikalla suorittaminen.

Reetta Grönfors

Pirjo Lehtelä

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto-linjalta liikunnan ammattilaiseksi ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-lisenssin.
Liikunta-alan yrittäjänä Pirjo Lehtelä ohjaa erilaisia liikuntaryhmiä vauvasta vaariin Pälkäneellä ja Kangasalla.

Liikunta on Pirjo Lehtelälle elämäntapa ja hän on onnellinen, jos voi välittää liikunnasta tulevaa hyvää mieltä ja oloa eteenpäin. Pirjo Lehtelän oma liikuntatausta on tanssipainotteinen. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluu erityisesti ulkoliikunta kaikissa muodoissa.
Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun. Pirjo käyttää mielellään mielikuvitusta erilaisten jumppien suunnitteluun tehdäkseen tunneista hieman erilaiset kuin perinteiset jumpat. Pirjon kursseilla liikutaan pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla.

http://www.facebook.com/liikuntapalvelupirjolehtela

Pirjo Lehtelä

Pihla Neuvonen

Pihla Neuvonen on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, joka on valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2016. Sen jälkeen hän jatkoi  opintoja liikunnan ammattitutkinnon parissa Varalan Urheiluopistossa. Pihla Neuvonen on hankkinut myös Suomen Urheiluopistojen myöntämän PT-sertifikaatin.

Pihla Neuvonen on itse aktiivinen monipuolisen liikunnan harrastaja. Lajikirjoon on vuosien varrella kuulunut mm. thainyrkkeily, ratsastus, crossfit, tanssi ja fitnessurheilu. Pääasiassa Pihla Neuvosen tunneilla liikunnasta haetaan hyvää oloa ja potkua arkeen. Myös tavoitteellinen kilpaurheilu on Pihla Neuvoselle tuttua. Hän on hyvin kiinnostunut liikunta- ja ravintoasioista ja järjestää myös
hyvinvointiluentoja.

https://www.facebook.com/urheiluhierontaneuvonen/?fref=ts

Satu Nieminen

Satu Nieminen on suorittanut liikkunnanohjauksen peruskurssin vuonna 2014 ja Liikunnan ammattitutkinnon vuonna 2015. Lisäksi hänellä on pätevyydet

  • FISAF Kuntosaliohjaaja
  • Urheiluopistojen Personal Trainer -lisenssi
  • Suomen Uimaliiton Vesijumppa- ja HydroBic-ohjaaja

Satu Niemisen ryhmäliikuntatunnit sisältävät muun muassa pilatesta, kehonhuoltoa sekä erilaisia kuntopiirejä välineillä ja ilman sekä kahvakuulaa. Tuntien ikäjakauma vaihtelee nuorehkoista työikäisistä senioreihin.

http://liikuntapalvelusatu.fi/

Satu Nieminen

Jere Tingander

Jere Tingander vetää Malm Areenalla lasten Parkour-kursseja sekä kuntonyrkkeilyä. Muualla hän vetää Parkouria ja lasten liikuntatunteja sekä kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä ja thainyrkkeilyä sekä lajien oheisharjoitteluja.

Jere Tingander

Minna Hovi

Minna Hovi ohjaa lasten ja perheiden liikuntaa sekä liikuntasynttäreitä. Minna Hovi on koulutukseltaan terveydenhoitaja-sairaanhoitaja amk ja TtM. Hän on kouluttautunut myös Nuoren Suomen liikuntaleikkikouluohjaajaksi sekä käynyt Voimisteluliiton ohjaajakoulutuksia. Juniorivuosina Minna kilpaurheili melonnassa ja pikaluistelussa.

Nyt ruuhkavuosina kolmen pojan äiti pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta liikkumalla yhdessä lasten kanssa, harrastamalla juoksua ja toiminnallisia lihaskuntotreenejä.

Minna Hovi hoitaa Malm Areenan sekä Rakennusliike J. Malm Oy:n hallinnollisia työtehtäviä.

Kultaista keskitietä kiven kovaan kuntoon – on Minna Hovin motto. Tee sitä mistä nautit, äläkä ole turhan vaativa itsellesi. Muista myös monipuolisuus ja kokeile aina välillä jotakin, mitä et ole aiemmin kokeillut!