Ohjaajat

Pirjo Lehtelä

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto-linjalta liikunnan ammattilaiseksi ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-sertifikaatin.
Liikunta-alan yrittäjänä Pirjo Lehtelä ohjaa erilaisia liikuntaryhmiä vauvasta vaariin Pälkäneellä, Kangasalla ja Tampereella.

Liikunta on Pirjo Lehtelälle elämäntapa ja hän on onnellinen, jos voi välittää liikunnasta tulevaa hyvää mieltä ja oloa eteenpäin. Pirjo Lehtelän oma liikuntatausta on tanssipainotteinen.

Hän harrastaa myös itse monipuolisesti liikuntaa kuten esim. ulkoliikuntaa sen kaikissa muodoissa, tanssia, tankotanssia sekä kuntonyrkkeilyä.
Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun. Pirjo käyttää mielellään mielikuvitusta erilaisten jumppien suunnitteluun tehdäkseen tunneista hieman erilaiset kuin perinteiset jumpat. Pirjon kursseilla liikutaan pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla.

http://www.facebook.com/liikuntapalvelupirjolehtela

Pirjo Lehtelä

Pihla Neuvonen

Pihla Neuvonen on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, joka on valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2016. Sen jälkeen hän jatkoi  opintoja liikunnan ammattitutkinnon parissa Varalan Urheiluopistossa. Pihla Neuvonen on hankkinut myös Suomen Urheiluopistojen myöntämän PT-sertifikaatin.

Pihla Neuvonen on itse aktiivinen monipuolisen liikunnan harrastaja. Lajikirjoon on vuosien varrella kuulunut mm. thainyrkkeily, ratsastus, crossfit, tanssi ja fitnessurheilu. Pääasiassa Pihla Neuvosen tunneilla liikunnasta haetaan hyvää oloa ja potkua arkeen. Myös tavoitteellinen kilpaurheilu on Pihla Neuvoselle tuttua. Hän on hyvin kiinnostunut liikunta- ja ravintoasioista ja järjestää myös
hyvinvointiluentoja.

https://www.facebook.com/urheiluhierontaneuvonen/?fref=ts

Satu Nieminen

Satu Nieminen on suorittanut liikkunnanohjauksen peruskurssin vuonna 2014 ja Liikunnan ammattitutkinnon vuonna 2015. Lisäksi hänellä on pätevyydet

  • FISAF Kuntosaliohjaaja
  • Urheiluopistojen Personal Trainer -lisenssi
  • Suomen Uimaliiton Vesijumppa- ja HydroBic-ohjaaja

Satu Niemisen ryhmäliikuntatunnit sisältävät muun muassa pilatesta, kehonhuoltoa sekä erilaisia kuntopiirejä välineillä ja ilman sekä kahvakuulaa. Tuntien ikäjakauma vaihtelee nuorehkoista työikäisistä senioreihin.

http://liikuntapalvelusatu.fi/

Jere Tingander

Jere Tingander vetää Malm Areenalla lasten Parkour-kursseja sekä kuntonyrkkeilyä. Muualla hän vetää Parkouria ja lasten liikuntatunteja sekä kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä ja thainyrkkeilyä sekä lajien oheisharjoitteluja.

Jere Tingander

Johanna Miettinen

Johanna Miettinen on tanko-/showtanssija, sekä ilmajooga ohjaaja.
Hän toimii myös lähihoitajana, sekä opiskelee tällä hetkellä tanssinpedagogiikkaa Tampereen yliopistossa. Ilmajooga ohjaajaksi hän valmistui alkuvuodesta 2020.

Johanna ohjaa Malm Areenalla ilmajooga-kursseja.

 

Johanna Miettinen