Ohjaajat

Pirjo Lehtelä

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto-linjalta liikunnan ammattilaiseksi ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-sertifikaatin.
Liikunta-alan yrittäjänä Pirjo Lehtelä ohjaa erilaisia liikuntaryhmiä vauvasta vaariin Pälkäneellä, Kangasalla ja Tampereella.

Liikunta on Pirjo Lehtelälle elämäntapa ja hän on onnellinen, jos voi välittää liikunnasta tulevaa hyvää mieltä ja oloa eteenpäin. Pirjo Lehtelän oma liikuntatausta on tanssipainotteinen.

Hän harrastaa myös itse monipuolisesti liikuntaa kuten esim. ulkoliikuntaa sen kaikissa muodoissa, tanssia, tankotanssia sekä kuntonyrkkeilyä.
Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun. Pirjo käyttää mielellään mielikuvitusta erilaisten jumppien suunnitteluun tehdäkseen tunneista hieman erilaiset kuin perinteiset jumpat. Pirjon kursseilla liikutaan pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla.

http://www.facebook.com/liikuntapalvelupirjolehtela

Pirjo Lehtelä

Satu Nieminen

Satu Nieminen on suorittanut liikkunnanohjauksen peruskurssin vuonna 2014 ja Liikunnan ammattitutkinnon vuonna 2015. Lisäksi hänellä on pätevyydet

  • FISAF Kuntosaliohjaaja
  • Urheiluopistojen Personal Trainer -lisenssi
  • Suomen Uimaliiton Vesijumppa- ja HydroBic-ohjaaja

Satu Niemisen ryhmäliikuntatunnit sisältävät muun muassa pilatesta, kehonhuoltoa sekä erilaisia kuntopiirejä välineillä ja ilman sekä kahvakuulaa. Tuntien ikäjakauma vaihtelee nuorehkoista työikäisistä senioreihin.

http://liikuntapalvelusatu.fi/

Satu

Jere Tingander

Jere Tingander vetää Malm Areenalla lasten Parkour-kursseja sekä kuntonyrkkeilyä. Muualla hän vetää Parkouria ja lasten liikuntatunteja sekä kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä ja thainyrkkeilyä sekä lajien oheisharjoitteluja.

Jere Tingander

Johanna Miettinen

Johanna Miettinen on tanko-/showtanssija, sekä ilmajooga ohjaaja.
Hän toimii myös lähihoitajana, sekä opiskelee tällä hetkellä tanssinpedagogiikkaa Tampereen yliopistossa. Ilmajooga ohjaajaksi hän valmistui alkuvuodesta 2020.

Johanna ohjaa Malm Areenalla ilmajooga – sekä Zumbakursseja.

Johanna Miettinen

Mikko Uotila

Mikko Uotila tässä moi! Työskentelen liikunta-alalla toiminimellä Liikunta-Mikko. Työnkuvaani kuuluu mm. PT-valmennukset, toiminnallisen harjoittelun ryhmätreenit sekä yrityksille suunnatut hyvinvointipalvelut. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja sekä personal trainer ja ikää on tähän mennessä kertynyt 24 vuotta.

Pidän monenlaisesta liikunnasta ja liikuntataustani muodostuukin pääosin tenniksestä, crossfit – harjoittelusta sekä myös uinnista. Luonto ja luonnossa liikkuminen on niin ikään lähellä sydäntäni ja retkeily kuuluukin uusimpien harrastuksieni joukkoon.
Suurimmat tavoitteet minulla on edelleen kuntosalin puolella, mutta muu liikunta tuo mukavaa vaihtelua liikkumiskaavaan.

Valmennusfilosofiani perustuu pysyvän liikuntakipinän löytämiseen. En usko pikadieetteihin enkä lyhytkestoisiin liikunnan tehokuureihin. Niillä voidaan saada näennäisesti nopeasti tuloksia, mutta useimmiten tämän jakson jälkeen palataan lähtökuoppaan takaisin. Sen sijaan hallitusti tehtyihin muutoksiin on helppo tottua ja liikunnasta pääse jopa nauttimaan.

Kaikki eivät halua treenata kuntosalilla ja toiset haluavat aina treenata ryhmässä mukana, liikkujia on siis moneen lähtöön. Valmennuksissani pyritään löytämään jokaiselle mieleinen tapa liikkua sekä tekemään liikunnasta säännöllinen elämäntapa.

mikko uotila

Reetta Grönfors

Me ollaan Reetta ja Jasper, Taaperomixin ohjaajat. Hyvinvointi ja liikunta ovat aina olleet lähellä sydäntä ja onkin parasta työskennellä niiden parissa! Erilaista ohjaustaustaa minulle on karttunut 9 vuoden ajalta ns. vauvoista vaareihin. Ohjausten lisäksi olen ammatiltani myös urheiluhieroja. 
babymix 1

Mona Tuomainen 

Olen liikuntaa ja treenaamista rakastava valmentaja joka elää niin kuin opettaa. Omaa lajitaustaa löytyy telinevoimistelusta, koripallosta, laskettelusta ja kilpacheerleadingista. Jo viiden vuoden ajan monipuolinen liikunta sekä liikunnan ohjaaminen on kulkenut mukanani päivittäisessä elämässäni. Liikutaan itseämme varten ilo ja elämä edellä!

Mona ohjaa Areenalla Cheerleadingia, Perhetemppua sekä Energiaa arkeen -kursseja. 

www.monatuuli.fi

www.instagram.com/monatuuli

www.facebook.com/monatuulituomainen

Mona Tuomainen ohjaajakuva

Sevinz Guzel 

Olen Sevinc, Turkista kotoisin. Muutin 8 vuotta sitten Suomeen ja asun Kangasalla. Kävin suomenkielen kurssilla ja kurssin aikana sain oppisopimuspaikan Danny’s Bollywood Dance Crew tanssikoulusta (nykyiseltä nimeltään House of Dance). Opiskelin liikunnanohjaajaksi Varalan urheiluopistossa erikoistuen lasten ja nuorten valmennukseen. Tanssikoulussa ohjasin tanssia sekä lapsille että aikuisille. Sen lisäksi olen pitänyt tanssitunteja muissa liikuntakeskuksissa, esiintynyt Suomessa ja ulkomailla sekä järjestänyt erilaisia liikunnallisia tapahtumia ja workshopeja. Tanssi on ollut aina lempiharrastukseni. Nykyään harrastan tanssia, ryhmäliikuntaa, lentopalloa, lenkkeilyä ja lapsen kanssa puuhamista.

Sevinc ohjaa Areenalla Bollywood -tanssia. 

 
Tuomas Mikkolainen, www.nappari.fi, tm@nappari.fi