Yksityisille liikkujille

Personal trainer palvelut

Kuntoilun aloittaminen voi joskus tarvita ulkopuolista apua. Kaikilla ei voi olla tietoa itselle sopivan treeniohjelman tekemisestä tai millaisia vaihtoehtoja edes on.

Olemme tehneet aloittamisen sinulle helpoksi. Personal Trainerimme tulee kanssasi salille. Käytte yhdessä läpi kuntotasosi, tavoitteesi ja toivomuksesi liittyivätpä ne sitten painon pudotukseen, peruskunnon nostamiseen tai vaikka kuntoutumiseen leikkauksen tai loukkaantumisen jälkeen. Sinulla voi olla myös tarve päivittää vanha ohjelmasi, haluat vaihtelua tai tavoitteesi liikkumisen suhteen ovat muuttuneet.

Kuntosalipaketti pitää sisällään personal trainerin henkilökohtaisen opastuksen kuntosalilla ja oman ohjelman. Pakettiin kuuluu lisäksi kuukauden kuntosalikortti veloituksetta kaupan päälle.

Kuntosalipaketin hinta on 80,- / 70,-. 

Varaa oma ohjausaikasi toimistoltamme! sähköposti info(a)malmareena.fi tai puh. 050 326 7076.

Malm Areenan Personal Trainer

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto-linjalta liikunnan ammattilaiseksi ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-lisenssin. 

Personal Trainerina Pirjo Lehtelälle on tärkeintä, että sinä asiakkaana onnistut tekemään elämäntapamuutoksen, jota voit noudattaa loppu elämäsi. Tärkeintä on löytää keinot, jolla voit yhdistää liikkumisen ja terveellisen ruokavalion osaksi jokapäiväistä elämääsi. 

Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti kehonpainolla tehtävään toiminnalliseen harjoitteluun. Hänellä on jo kokemusta muun muassa sydänleikkauksesta toipuvan kuntouttamisesta hyvin tuloksin. Siinäkin avainasemassa oli hyvä luottamussuhde kuntoutujan ja personal trainerin välissä, jolloin personal trainer pystyy ottamaan mahdolliset rajoitteet ja esteet huomioon ohjelmaa suunnitellessaan. 

Muita personal trainereita

Itselleen sopivan personal trainerin löytämiseen kannattaa hieman käyttää aikaa. On oma etusi, että sinun ja PTn välinen kemia pelaa ja saat juuri sellaista tukea liikkumiseesi, mitä tarvitset. Malm Areenalla toimii myös muutama ulkopuolinen PT, joiden palveluista voit kysyä suoraan heiltä. Malm Areena veloittaa asiakkaalta vain hinnaston mukaiset kuntosalikäyntien maksut. Personal trainerit hinnoittelevat ja laskuttavat itse omat palvelunsa suoraan asiakkaalta.

Jarmo Pakkala

Jarmo Pakkala

jarmo(a)sportyfly.fi

p. 050 336 5363

Eveliina Similä

www.fysiocross.fi/

Ville Siukkola

Ville Siukkola

www.vs-training.fi