Yksityisille liikkujille

Personal trainer palvelut

Kuntoilun aloittamiseen voi joskus tarvita ulkopuolista apua. Kaikilla ei voi olla tietoa itselle sopivan treeniohjelman tekemisestä tai millaisia vaihtoehtoja edes on. Joillakin voi olla terveydellisiä haasteita, jotka vaikuttavat myös liikkumiseen ja jotka pitää ottaa huomioon liikunnan aloittamisessa. 

Olemme tehneet aloittamisen sinulle helpoksi. Tule juttelemaan Personal Trainerimme kanssa. Käytte yhdessä läpi kuntotasosi, tavoitteesi ja toivomuksesi liittyivätpä ne sitten painon pudotukseen, peruskunnon nostamiseen tai vaikka kuntoutumiseen leikkauksen tai loukkaantumisen jälkeen. Sinulla voi olla myös tarve päivittää vanha kuntoiluohjelmasi, haluat vaihtelua tai tavoitteesi liikkumisen suhteen ovat muuttuneet.

Henkilökohtainen ohjaus -paketti pitää sisällään personal trainerin henkilökohtaisen opastuksen ja oman ohjelman. Pakettiin kuuluu halutessasi lisäksi kuukauden kuntosalikortti veloituksetta kaupan päälle. Toiveidesi mukaan saat oman kuntosaliohjelman tai vaikka kahvakuulaohjelman tai kehonhuolto-ohjelman! 

Henkilökohtainen ohjaus -paketin hinta on 80,- / 70,-. 

Varaa oma ohjausaikasi toimistoltamme! sähköposti info(a)malmareena.fi tai puh. 050 326 7076.

Malm Areenan Personal Trainerit

 

Pirjo Lehtelä

 

Pirjo Lehtelä on valmistunut Varalan urheiluopiston Liikunnan ammattitutkinto-linjalta liikunnan ammattilaiseksi ja samalla suorittanut Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-lisenssin.

Personal Trainerina Pirjo Lehtelälle on tärkeintä, että sinä asiakkaana onnistut tekemään elämäntapamuutoksen, jota voit noudattaa loppu elämäsi. Tärkeintä on löytää keinot, jolla voit yhdistää liikkumisen ja terveellisen ruokavalion osaksi jokapäiväistä elämääsi.

Pirjo Lehtelä on erikoistunut erityisesti kehonpainolla tehtävään toiminnalliseen harjoitteluun. Hänellä on jo kokemusta muun muassa sydänleikkauksesta toipuvan kuntouttamisesta hyvin tuloksin. Siinäkin avainasemassa oli hyvä luottamussuhde kuntoutujan ja personal trainerin välissä, jolloin personal trainer pystyy ottamaan mahdolliset rajoitteet ja esteet huomioon ohjelmaa suunnitellessaan.

Milla Lehto 

Olen Milla ja olen valmistunut Varalan urheiluopistosta Personal Traineriksi. 

Oma liikuntahistoriani alkoi varhain ja aloitin baletin tanssimisen jo pikkutyttönä. Baletin ja Jazz -tanssin rinnalle löysin ryhmäliikuntatunnit. Elämäni on kuljettanut ihaniin paikkoihin matkailualalla toimiessa ja liikunta on kulkenut matkassa mukana. Tanssista olen saanut iloa ja voimaa myös koko aikuisiän. 

Mun kanssa pääset treenailemaan kahden kesken tai isommalla porukalla pienryhmissä. Voit miettiä mikä on tavoitteesi. Haluatko lisätä liikunnan avulla hyvinvointia elämääsi, tarkastella ruokavaliota, kiinteytyä tai parantaa lihaskuntoa jotta jaksaisit paremmin arjessa? 

Voit ottaa minuun yhteyttä myös jos haluat koota itse ryhmän vaikka työporukasta. Voidaan räätälöidä teille sopivaa tekemistä. Malm Areenalta löytyy hyvät puitteet monipuoliseen liikuntaan ja voidaan lähteä myös ulos liikkumaan. 

Muita personal trainereita

Itselleen sopivan personal trainerin löytämiseen kannattaa hieman käyttää aikaa. On oma etusi, että sinun ja PTn välinen kemia pelaa ja saat juuri sellaista tukea liikkumiseesi, mitä tarvitset. Malm Areenalla toimii myös muutama ulkopuolinen PT, joiden palveluista voit kysyä suoraan heiltä. Malm Areena veloittaa asiakkaalta vain hinnaston mukaiset kuntosalikäyntien maksut. Personal trainerit hinnoittelevat ja laskuttavat itse omat palvelunsa suoraan asiakkaalta.

Jarmo Pakkala

Jarmo Pakkala

jarmo(a)sportyfly.fi

p. 050 336 5363

Eveliina Similä

www.fysiocross.fi/

Ville Siukkola

Ville Siukkola

www.vs-training.fi

Mikko Uotila

Mikko Uotila

https://www.facebook.com/liikuntamikko/