Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä tarvitsemaasi täältä tai muuten nettisivuiltamme, laittaa viestiä sähköpostilla info(a)malmareena.fi. Palaamme sinulle parin työpäivän sisällä asiaan.

Malm Areenan järjestämille kursseille ilmoittaudutaan nettiajanvarauksen kautta ENSIMMÄISEN  kurssipäivämäärän kohdalle. Muita kurssipäiviä ei nettiajanvarauksen kautta näy, kurssin kestot ja päivämäärät on ilmoitettu Ryhmäliikunta -otsikon alla lukujärjestyksessä.  Eli ilmoittautumalla kurssin aloituspäivämäärän kohdalle olet ilmoittautunut koko 9x kurssille. 

Lasten kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@malmareena.fi  jotta saamme kaikki tietosuojan takia välttämättömät tiedot talteen.

Kursseille ilmoittautumisen aukeamisesta tiedotetaan Malm Areenan nettisivuilla ja facebook-sivulla sekä mahdollisesti asiakashallintajärjestelmästämme lähetettävillä asiakasviesteillä.

Muutamat liikunnanohjaajat järjestävät myös omia kurssejaan Malm Areenalla. Näille kursseille ilmoittautuminen tapahtuu suoraan kyseiselle ohjaajalle.

HUOM! Kurssin osto verkkokaupasta ei ole ilmoittautuminen!

Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset perumiset on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua. 

Ilmoittautuessasi nettiajanvarauksen kautta saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Lähetämme vielä erillisen infokirjeen kurssin alkua edeltävällä viikolla jossa lisää käytännön ohjeita kurssiin liittyen. Odotathan rauhassa että saat tämän viestin ja maksat kurssimaksun vasta tämän viestin saatuasi. 

Kyllä, ykkös- ja kakkoskursseille pitää ilmoittautua erikseen kunkin kurssi aloituspäivän kohdalle. Kurssit eivät ole ns. alkeis/jatkokursseja vaan erillisiä kursseja. Mukaan voit siis tulla II -kurssille vaikka et olisi I -kurssilla ollutkaan. 

Verkkokauppamme ja nettiajanvarauksemme on Avoinna24-palvelussa. Sinun pitää luoda itsellesi tunnukset tuonne Avoinna24-palveluun, jotta voit noita palveluja käyttää.

Avoinna24-palvelun tunnukset näkyvät asiakashallintajärjestelmässämme sen jälkeen, kun niillä on ensimmäinen ostos tai ajanvaraus tehty.

Vain asiakas itse pääsee päivittämään tietojaan Avoinna24-palvelun tunnuksiin. Mikäli tietosi muuttuvat, huolehditan tietojen päivittämisestä!

Mikäli olet asiakkaana asioinut ensimmäisen kerran toimistollamme, sinut on luotu asiakkaaksi järjestelmäämme. Tuohon asiakkuuteen on yleensä linkitetty kulkukorttisi.

Mikäli myöhemmin luot itsellesi Avoinna24-tunnukset, joilla pääset nettiajanvarauksen kautta ilmoittautumaan kursseillemme tai ostamaan kursseja tai kuntosalikortteja verkkokaupastamme, syntyy tuosta erillinen asiakkuus järjestelmään.

Nämä kaksi asiakkuutta eivät “keskustele” automaattisesti keskenään. Avain on kiinni toimistolla luodussa asiakkuudessa ja kurssimaksu tai kuntosalikortti onkin ostettu jälkimmäiseen. Nämä asiakkuudet meidän pitää toimistolla yhdistää yhdeksi asiakkuudeksi, jolloin verkkokauppaostot päivittävät suoraan kulkuoikeuden avaimelle. Pyydä tätä asiakkuuksien yhdistämistä toimistoltamme sähköpostilla info(a)malmareena.fi, kun olet ensimmäisen oston verkkokaupasta tehnyt tai ensimäisen kurssivarauksen nettiajanvarauksen kautta. Huomaa, että ennen tuota ensimmäistä ostoa tai ajanvarausta ei Avoinna24-tunnus näy meillä järjestelmästämme, emmekä pysty yhdistämistä tekemään.

Kun sinulla on Avoinna24-tunnukset, joilla pääset nettiajanvaraukseen ja verkkokauppaan, pääset omista tiedoistasi näkemään varauksesi. Kirjaudu tunnuksillasi palveluun ja klikkaa Omat sivut – kohtaa

Omat sivut Avoinna24 palvelussa

Sinulle aukeaa näkymä, jossa on tiedot omista voimassa olevista varauksistasi:

Omat ajanvaraukset Avoinna24 palvelussa

Kurssin voi maksaa  verkkokaupassamme tai paikan päällä Malm Areenan toimistolla toisessa kerroksessa (käteinen/pankki/luottokortti). Myös erilaiset virike- ja liikuntasetelit ja niiden mobiiliversiot (Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum, Tyky) käyvät maksuksi, kun maksu hoidetaan toimistolla. Verkkokaupassa nuo eivät käy.

Jos haluatte kurssimaksusta laskun, pyydättehän sitä sähköpostitse. Laskutuslisä on 5€ ja laskun luomista varten tarvitsemme sähköpostiosoitteen lisäksi myös postiosoitteenne.

Huom! Kurssin ostaminen ei ole kurssille ilmoittautuminen. Lähetämme kurssin toteutumisen varmistuttua vahvistusviestin osallistujille ja ohjeet maksamisesta.

Kurssin maksu on suoritettava toiseen kurssikertaan mennessä, muuten kurssipaikka vapautuu eikä kurssille voi enää osallistua. Suoritathan maksun kuitenkin vasta saatuasi kurssin alkua edeltävällä viikolla infokirjeen kurssin toteutumisesta. 

Mikäli haluat maksaa lapsen kurssimaksuja verkkokaupan kautta, luo Avoinna24-tunnukset LAPSEN NIMELLÄ! Tunnuksiin vaadittavat sähköposti ja puhelintiedot voivat olla aikuisen tietoja.

Mikäli tunnukset ovat aikuisen nimellä, emme pysty yhdistämään niitä lapsen tietoihin. Usein myös aikuisen ja lapsen sukunimi on eri, jolloin emme voi tietää, kuka on kenenkäkin maksuja maksanut. Tämä aiheuttaa täysin turhaa ylimääräistä selvittelytyötä, kun rupeamme kyselemään kurssimaksujen perään.

Todennäköisesti kulkukorttisi on kiinnitetty asiakastietojärjestelmässämme toimistolla tehtyyn asiakkuuteesi, kun olet toimistolla käynyt ensimmäisen kerran asioimassa. Verkkokauppaa varten luomasi Avoinna24-tunnukset eivät automaattisesti yhdisty tuohon vanhaan asiakkuuteen, vaan se täytyy käsin käydä järjestelmässä tekemässä. Ilmoita tästä toimistolle spostilla info(a)malmareena.fi, niin teemme tuon yhdistämisen ja korttisi toimii taas.

Joskus on kulkukortti jostain syystä vioittunut. Käy kulkukortin kanssa toimistolla, niin tarkistamme tilanteen ja vaihdamme tarvittaessa uuden toimivan kulkukortin tilalle.

Infokirjeen lähetämme kurssin alkua edeltävällä viikolla kurssien osallistujille tai liikuntasynttäreiden varaajalle.

Infokirjeessä on tarkemmat ohjeet kurssi-/tapahtuma-ajasta, maksuista, peruutusoikeuksista, korvauskäytännöistä ym.  Eli kannattaa todella lukea tuo infokirje kunnolla.

Infokirje lähetetään sähköpostiosoitteeseen, joka meille on ilmoittautumisen yhteydessä annettu. Varmistathan ilmoittautuessasi, että sähköpostiosoite on oikein!

Joskus infokirje saattaa mennä roskapostikansioon, joten tarkista se kansio myös, jos et ole infokirjettä saanut.

Sinun pitää ensin luoda itsellesi Avoinna24-tunnukset tai kirjautua Facebook-tunnuksillasi Avoinna24-palveluun, jossa verkkokauppamme ja nettiajanvarauksemme on.

Verkkokaupasta voit ostaa kuntosalikortteja sekä kurssejamme ja kulkukortin. Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Verkkokaupassa ei käy erilaiset virike- ja liikuntasetelit tai niiden mobiiliversiot! Mikäli haluat maksaa niillä, otathan yhteyttä toimistoomme.

Nettiajanvarauksen kautta voit varata itsellesi kurssipaikan kursseillemme ilmoittautumalla ensimmäisen kurssikerran kohdalle. Muille kurssikerroille ei tarvitse ilmoittautua!

Kyllä, Malm Areenan ovet ovat pääsääntöisesti aina lukossa. Suosittelemme kurssilaiselle kulkukortin hankkimista. Kun kurssimaksu on suoritettu, aktivoituu kulkukortille niin monta kulkukertaa kuin kurssilla on kurssikertoja. Huomaa myös, että kulkukortti avaa oven vain kurssipäivinä ja kurssin aikaan. Esimerkiksi arki-iltakurssien kävijä ei pääse viikonvaihteessa avaimellaan sisälle ja päin vastoin.

Vastaavasti kuntosalikävijöille kortille aktivoituu käyntikertoja kuntosalimaksun mukaisesti. Kun maksetut kerrat on käytetty, kulkukortti ei enää toimi.

Kulkukortin pantti on 3€ ja sen saa takaisin kulkukortin palautuksen yhteydessä. Jos teillä on jo kurssille ilmoittautuneen nimellä vanha kulkukortti, kortti aktivoituu maksun jälkeen automaattisesti. Uuden kulkukortin voi noutaa päivystysaikoina toimistoltamme (päivystysajat löytyvät etusivulta). Voimme myös toimittaa kulkukortin ohjaajillemme, jotka antavat sen sinulle kurssille tullessasi. Ohjaaja avaa tarvittaessa oven ensimmäisellä kurssikerralla.

Ei tarvita, Malm Areenalla on riittävästi varusteita kaikille jumppareille. Halutessaan voi toki oman alustan tuoda mukanaan. Tai voi ottaa vaikka pyyhkeen mukaan, jonka levittää alustalle.

Mikäli et jollain kerralla pääse kurssille, on kerta mahdollista korvata jollain toisella Malm Areenan kursseista, mikäli kurssilla on tilaa. Ilmoitathan mahdollisesta poissaolosta ja sovi korvaavasta kerrasta Malm Areenan toimiston kanssa. Korvaukset tulee tehdä kurssin aikana, kurssin päätyttyä ei korvaaminen enää onnistu.

Järjestämme myös kurssien lopulla korvauspäivän. Tästä tulee lisätietoja lähempänä kurssien loppua kurssien osallistujille. Mikäli haluat korvata jumpan kuntosalikäynnillä, laitathan viestiä minä päivänä olisit korvauksen suorittamassa, jotta tiedämme aktivoida avaimen toimintaan.

Ei, kursseille ei valitettavasti voi tulla kertamaksulla.

Järjestämme muutamia kertoja vuodessa tapahtumapäiviä, jolloin tunneille on mahdollista tulla kertamaksullakin. Näistä tiedotamme erikseen.

Pysäköinti Malm Areenalla on ilmaista.

Malm Areenan edessä on tien molemmilla puolin pienet pysäköintialueet. Lisää parkkitiloja löytyy myös Malm Areenan takapihalta.

Muistattehan liikennesäännöt, ettekä jätä autoa parkkiin risteysalueelle!

Erityisesti iltaisin talviaikaan parkkipaikoilla on valitettavasti ruuhkaa. Huomioittehan tämän Areenalle saapuessanne. 

Huomioittehan että Katajatien asukkaat pääsevät pihoihinsa, ei parkkeerausta Katajatien varteen. 

Jokaisella Malm Areenalla treenaavan joukkueen valmentajalla on kulkukortti Malm Areenalle. Valmentaja on vastuussa siitä, että joukkue pääsee sisälle ennen treenien alkua.

Mikäli vanhempi haluaa lunastaa itselleen erikseen avaimen, jotta pääsee sisälle odottamaan lapsen treenien loppumista, hän voi käydä lunastamassa itselleen kulkukortin 3,- panttia vastaan toimistoltamme päivystysaikoina.

– Mikäli sinulla on kuntosalikortti ja korttisi ei toimi voi syynä olla se että kortiltasi on käytetty salikäynnit loppuun. 

– Kuntosalikorttisi saattaa olla vanhentunut. 10x kuntosalikortit ovat voimassa 5kk ostohetkestä ja 20x kortit 6kk ostohetkestä, tämän jälkeen kortti vanhentuu mikäli sitä ei päivitä eikä kortti näin ollen toimi ulko-oveen.

– Mikäli olet luonut Avoinna24 tunnukset ja tehnyt ensimmäisen kerran oston sieltä olethan muistanut ilmoittaa tästä Areenan toimistolle. Kulkukortti täytyy yhdistää tunnuksiin ensimmäisen ostoksen yhteydessä, näin jatkossa sitten ostokset päivittyvät suoraan kulkukortille ja kortti toimii. 

– Kuntosalikortit toimivat vuoden jokaisena päivänä 6.30-22.00 välisenä aikana. Mikäli haluat tulla treenaamaan 05.00 alkaen otathan yhteyttä toimistoon niin päivitämme sinulle aikaisemman kortin toimimaan. 

– Mikäli olet ilmoittautunut ja ostanut kurssin toimii kortti vain ostetun kurssin aikaan. Eli arkikurssien kortit toimivat ainoastaan arki-iltaisin ja sunnuntain Pilates -kortit toimivat sunnuntaisin. 

– Kulkukortit eivät päivity automaattisesti. Kortille ostetaan lisäaikaa verkkokaupasta. Salivuokraajien kulkukortit eivät myöskään päivity automaattisesti vaan ovat voimassa kunkin kauden loppuun asti. Ilmoitattehan kauden alussa millä nimillä oleville korteille lisätään aikaa. 

– Kulkukortti käy ainoastaan oikeanpuoleiseen ulko-oveen

– Kurssille tulijat huom, vanhat kulkukortit aktivoituvat vasta kun kurssimaksu näkyy asiakastilillä!

– Mikäli teillä on perheen sisällä useampi kulkukortti varmistathan että sinulla on oikea kortti mukana. Ostot ja kerrat päivittyvät ainoastaan sille kulkukortille jolle osto on tehty. 

– Mikäli nämä edellämainitut asiat ovat kunnossa tulethan käymään toimistolla niin tarkistetaan kortin tilanne. 

Lähetämme kursseille ilmoittautuneille infokirjeet kursseista yleensä kurssin alkua edeltävällä viikolla kun ilmoittautumiset on päättynyt. Odota siis rauhassa tähän asti. Mikäli et tästä huolimatta ole kirjettä saanut tarkistathan että sinulla on ilmoittautuminen kurssille kunnossa joko nettiajanvarauksesta omista tiedoista tai sähköpostilla. Tarkistathan myös roskapostikansion/tarjousvälilehden. 

Tarkistathan myös että olet ilmoittautumisen yhteydessä antanut voimassa olevan sähköpostiosoitteen. 

Avoinna24 palvelun kautta luodaan tunnukset verkkokauppaan jonka kautta voi ostaa kortteja ja ilmoittautua kursseille. Tämä palvelu on erillinen ohjelmistonsa ja usean muunkin yrityksen käytössä. Mikäli sinulla on ennestään tili luotuna jonkun muun yrityksen kautta ei järjestelmä hyväksy samaa sähköpostiosoitetta toiseen kertaan. 

Voit palauttaa salasanan menemällä verkkokauppaan, kirjaudu sisään ja valitse kohta salasana hukassa. 

Mikäli tämä ei onnistu/aikaisempi sähköpostiosoitteesi ei ole enää käytössä tulee sinun tehdä uudet tunnukset eri sähköpostiosoitteella 

Ei. 

Ilmoittaudu kurssin aloituspäivämäärän kohdalle, näin olet ilmoittautunut koko 9x kurssille. Yksittäisille kurssikerroille ei valitettavasti voi ilmoittautua. 

Kurssit näkyvät verkkoajanvarauksessa ainoastaan kurssin aloituspäivämäärien kohdalla, muina viikkoina ei tunteja näy. Tarkista siis nettisivuilta lukujärjestyksestä haluamasi kurssin aloituspäivämäärä ja valitse se. 

Mikäli haluat ilmoittautua kurssille kurssin jo alettua olethan yhteydessä toimistoomme sähköpostitse tai puhelimitse. 

Järjestämme kauden aikana 2kpl 9x kursseja, eli I -ja II-kurssit. Nämä kurssit ovat täysin erillisiä kursseja ja mukaan voit tulla vaikka et olisi aikaisemmin ollutkaan kyseisellä kurssilla

Kulkukortin voit hakea toimistotamme päivystysaikoina. 

Mikäli olet tulossa kurssille voimme myös toimittaa kulkukortin ohjaajalle. Laitathan viestiä mikäli haluat korttisi ohjaajalta niin tiedämme toimittaa sen.