Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia meille usein esitettyihin kysymyksiin. Täydennämme tätä sivua sitä mukaa, kun tarvetta tulee ja uusia kysymyksiä nousee esiin. Mikäli et löydä tarvitsemaasi näistä vastauksista tai muuten nettisivuiltamme, pyydämme laittamaan kysymystä sähköpostilla info(a)malmareena.fi, niin saat suoraan vastauksen sähköpostiisi ja voimme palvellla myös muita asiakkaita saman asian tiimoilta lisäämällä kysymyksen vastauksineen tälle sivulle.

Toivottavasti näistä on sinulle hyötyä.

 

 

 

Miten kursseille ilmoittaudutaan?

Malm Areenan järjestämille kursseille ilmoittaudutaan nettiajanvarauksen kautta ensimmäisen kurssikerran kohdalle.

Lasten kursseille ilmoittautuminen tapahtuu erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta, jotta saamme kaikki tietosuojan takia välttämättömät tiedot talteen.

Kursseille ilmoittautumisen aukeamisesta tiedotetaan Malm Areenan nettisivuilla ja facebook-sivulla sekä mahdollisesti asiakashallintajärjestelmästämme lähetettävillä asiakasviesteillä.

Muutamat liikunnanohjaajat järjestävät myös omia kurssejaan Malm Areenalla. Näille kursseille ilmoittautuminen tapahtuu suoraan kyseiselle ohjaajalle.

Pitääkö kauden ykkös- ja kakkoskurssille ilmoittautua erikseen?

Kyllä, ykkös- ja kakkoskursseille pitää ilmoittautua erikseen.

Milloin kurssimaksu on maksettava?

Kurssin maksu on suoritettava toiseen kurssikertaan mennessä, muuten kurssipaikka vapautuu eikä kurssille voi enää osallistua.

Mikä on infokirje?

Infokirjeen lähetämme ennen kurssien alkamista kurssien osallistujille tai liikuntasynttäreiden varaajalle etukäteen. 

Infokirjeessä on tarkemmat ohjeet kurssi-/tapahtuma-ajasta, maksuista, peruutusoikeuksista, korvauskäytännöistä ym.  Eli kannattaa todella lukea tuo infokirje kunnolla.

Infokirje lähetetään sähköpostiosoitteeseen, joka meille on ilmoittautumisen yhteydessä annettu. Varmistathan ilmoittautuessasi, että sähköpostiosoite on oikein!

Joskus infokirje saattaa mennä roskapostikansioon, joten tarkista se kansio myös, jos et ole infokirjettä saanut.

Mitä ovat Avoinna24-tunnukset?

Verkkokauppamme ja nettiajanvarauksemme on Avoinna24-palvelussa. Sinun pitää luoda itsellesi tunnukset tuonne Avoinna24-palveluun, jotta voin noita palveluja käyttää.

Avoinna24-palvelun tunnukset näkyvät asiakashallintajärjestelmässämme sen jälkeen, kun niillä on ensimmäinen ostos tai ajanvaraus tehty.

Vain asiakas itse pääsee päivittämään tietojaan Avoinna24-palvelun tunnuksiin. Mikäli sinulla tiedot muuttuvat, huolehditan tietojen päivittämisestä!

 

Mikä ihmeen asiakastilien yhdistäminen?

Mikäli olet asiakkaana asioinut ensimmäisen kerran toimistollamme, sinut on luotu asiakkaaksi järjestelmäämme. Tuohon asiakkuuteen on yleensä linkitetty kulkukorttisi.

Mikäli myöhemmin luot itsellesi Avoinna24-tunnukset, joilla pääset nettiajanvarauksen kautta ilmoittautumaan kursseillemme tai ostamaan kursseja tai kuntosalikortteja verkkokaupastamme, syntyy tuosta erillinen asiakkuus järjestelmään.

Nämä kaksi asiakkuutta eivät “keskustele” keskenään, jolloin avain on kiinni ensin luodussa ja kurssimaksu tai kuntosalikortti onkin jälkimmäisessä. Nämä asiakkuudet pitää meidän toimistolla yhdistää yhdeksi asiakkuudeksi, jolloin verkkokauppaostot päivittävät suoraan kulkuoikeuden avaimelle. Pyydä tätä asiakkuuksien yhdistämistä toimistoltamme sähköpostilla info(a)malmareena.fi, kun olet ensimmäisen oston verkkokaupasta tehnyt tai ensimäisen kurssivarauksen nettiajanvarauksen kautta. Huomaa, että ennen tuota ensimmäistä ostoa tai ajanvarausta ei Avoinna24-tunnus näy meillä järjestelmästämme, emmekä pysty yhdistämistä tekemään.

Mulla on vanha kulkukortti ja ostin verkkokaupasta kuntosalikortin tai kurssin, mutta kulkukortti ei toimi?

Todennäköisesti kulkukorttisi on kiinnitetty asiakastietojärjestelmässämme toimistolla tehtyyn asiakkuuteesi, kun olet toimistolla käynyt ensimmäisen kerran asioimassa. Verkkokauppaa varten luomasi Avoinna24-tunnukset eivät automaattisesti yhdisty tuohon vanhaan asiakkuuteen, vaan se täytyy käsin käydä järjestelmässä tekemässä. Ilmoita tästä toimistolle spostilla info (a) malmareena.fi, niin teemme tuon yhdistämisen ja korttisi toimii taas.

Joskus on kulkukortti jostain syystä vioittunut. Käy kulkukortin kanssa toimistolla, niin tarkistamme tilanteen ja vaihdamme tarvittaessa uuden toimivan kulkukortin tilalle.

Haluan maksaa lapsen kurssimaksun verkkokaupan kautta. Miten toimin?

Mikäli haluat maksaa lapsen kurssimaksuja verkkokaupan kautta, luo Avoinna24-tunnukset LAPSEN NIMELLÄ! Tunnuksiin vaadittavat sähköposti ja puhelintiedot voivat olla aikuisen tietoja.

Mikäli tunnukset ovat aikuisen nimellä, emme pysty yhdistämään niitä lapsen tietoihin. Usein myös aikuisen ja lapsen sukunimi on eri, jolloin emme pysty tietämään, kuka on kenenkäkin maksuja maksanut ja tämä aiheuttaa täysin ylimääräistä turhaa selvittelytyötä, kun rupeamme kyselemään kurssimaksujen perään.

 

Miten voin tehdä ostoja verkkokaupasta tai varata kurssipaikan nettiajanvarauksen kautta?

Sinun pitää ensin luoda itsellesi Avoinna24-tunnukset tai kirjautua Facebook-tunnuksillasi Avoinna24-palveluun, jossa verkkokauppamme ja nettiajanvarauksemme on.

Verkkokaupasta voit ostaa kuntosalikortteja sekä kurssejamme ja kulkukortin. Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Verkkokaupassa ei käy erilaiset virike- ja liikuntasetelit tai niiden mobiiliversiot! Mikäli haluat maksaa niillä, sinun pitää käydä toimistollamme hoitamassa ostokset.

Nettiajanvarauksen kautta voit varata itsellesi kurssipaikan kursseillemme ilmoittautumalla ensimmäisen kurssikerran kohdalle. Muille kurssikerroille ei tarvitse ilmoittautua!

Miten pääsen sisään Malm Areenalle? Eikö sielä ole ovet lukossa?

Kyllä, Malm Areenan ovet ovat pääsääntöisesti aina lukossa. Suosittelemme kurssilaiselle kulkukortin hankkimista. Kun kurssimaksu on suoritettu, aktivoituu kulkukortille niin monta kulkukertaa kuin kurssilla on kurssikertoja. Huomaa myös, että kulkukortti avaa oven vain kurssipäivinä ja kurssin aikaan. Esimerkiksi arki-iltakurssien kävijä ei pääse viikonvaihteessa avaimellaan sisälle ja päin vastoin.

Vastaavasti kuntosalikävijöille kortille aktivoituu käyntikertoja kuntosalimaksun mukaisesti. Kun maksetut kerrat on käytetty, kulkukortti ei enää toimi.

Kulkukortin pantti on 3€ ja sen saa takaisin kulkukortin palautuksen yhteydessä. Jos teillä on jo kurssille ilmoittautuneen nimellä vanha kulkukortti maksun jälkeen kortti aktivoituu automaattisesti. Kulkukortin voi noutaa päivystysaikoina toimistoltamme (päivystysajat löytyvät etusivulta). Voimme myös toimittaa kulkukortit ohjaajillemme jotka antavat ne teille kurssille tullessa. Ohjaaja avaa tarvittaessa oven ensimmäisellä kurssikerralla.

Miten kurssin voi maksaa?

Kurssin voi maksaa nettisivuiltamme löytyvässä verkkokaupassamme tai paikan päällä Malm Areenan toimistolla toisessa kerroksessa (käteinen/pankki/luottokortti). Myös erilaiset virike- ja liikuntasetelit ja niiden mobiiliversiot (Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum, Tyky) käyvät maksuksi, kun maksu hoidetaan toimistolla. Verkkokaupassa nuo eivät käy.

Jos haluatte kurssimaksusta laskun, pyydättehän sitä sähköpostitse. Laskutuslisä on 5€ ja laskun luomista varten tarvitsemme sähköpostiosoitteen lisäksi myös postiosoitteenne.

Tarvitaanko kursseilla omia alustoja tai kahvakuulia?

Ei tarvita, Malm Areenalla on riittävästi varusteita kaikille jumppareille. Halutessaan voi toki oman alustan tuoda mukanaan. Tai voi ottaa vaikka pyyhkeen mukaan, jonka levittää alustalle.

Jos en pääsekään jollekin kurssikerralle?

Mikäli et jollain kerralla pääse kurssille, on kerta mahdollista korvata jollain toisella Malm Areenan kursseista, mikäli kurssilla on tilaa. Ilmoitathan mahdollisesta poissaolosta ja sovi korvaavasta kerrasta Malm Areenan toimiston kanssa. Korvaukset tulee tehdä kurssin aikana, kurssin päätyttyä ei korvaaminen enää onnistu.

Järjestämme myös kurssin lopulla korvauspäivän. Tästä tulee lisätietoja lähempänä kurssin loppua kurssille osallistujille. Mikäli haluat korvata jumpan kuntosalikäynnillä, laitathan viestiä minä päivänä olisit korvauksen suorittamassa, jotta tiedämme aktivoida avaimen toimintaan.

Voiko Malm Areenan kursseille tulla kertamaksulla?

Ei, kursseille ei valitettavasti voi tulla kertamaksulla.

Järjestämme muutamia kertoja vuodessa tapahtumapäiviä, jolloin tunneille on mahdollista tulla kertamaksullakin. Näistä tiedotamme erikseen.

Pysäköinti Malm Areenalla

Malm Areenan edessä on tien molemmilla puolin pienet pysäköintialueet. Lisää parkkitiloja löytyy myös Malm Areenan takapihalta.

Muistattehan liikennesäännöt, ettekä jätä autoa parkkiin risteysalueelle!

Lapseni pelaa Malm Areenalla treenaavassa joukkueessa. Miten areenalle pääsee sisälle?

Jokaisella Malm Areenalla treenaavan joukkueen valmentajalla on kulkukortti Malm Areenalle. Valmentaja on vastuussa siitä, että joukkue pääsee sisälle ennen treenien alkua.

Mikäli vanhempi haluaa lunastaa itselleen erikseen avaimen, jotta pääsee sisälle odottamaan lapsen treenien loppumista, hän voi käydä lunastamassa itselleen kulkukortin 3,- panttia vastaan toimistoltamme päivystysaikoina.