Hyvinvointia työhön

Kokonaisvaltaista työhyvinvointia

Viihtyisän työpaikan maine kiirii kauas. Hyvinvoiva henkilöstö tekee tulosta ja säteilee ympäristöönsä positiivista energiaa. Tiimiytyneessä ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä on hyvä olla ja se heijastuu myös työpaikan ulkopuolelle. Työyhteisön energiaa voidaan boostata monilla toimilla. Lähdetäänkö yhdessä hyvinvointimatkalle?

Alkukartoituksessa selvitämme yrityksen tavoitteet, tarpeet ja haasteet. Lisäksi pureudumme syvemmälle tekemällä hyvinvointikartoituksen, jossa käydään läpi työyhteisön ja työntekijöiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Kokonaisvaltainen pitkän aikavälin suunnitelma sisältää konkreettiset tavoitteet hyvinvoinnin parantamiseksi. Selvitämme tarvittaessa rahoitusmahdollisuudet ja ohjeistamme toimenpiteisiin. Joustava ja ihmisläheisesti rakennettu paketti huomioi yksilöiden ominaisuudet ja työyhteisön tarpeet.

Liikunta, lepo ja ravinto luovat pohjan uudenlaiselle työhyvinvointiajattelulle. Kokoamme suuremmalla sydämellä varustettu porukkamme rakentaa organisaatiollesi pitkäjänteisen toimintasuunnitelman, joka auttaa ratkaisemaan hyvinvointiin liittyviä haasteita. Hyvinvointia edistävä kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi:

  • Monipuolisia liikunta-aktiviteetteja sisällä ja ulkona
  • Rentoutumista, läsnäoloa ja hetkessä pysähtymistä
  • Tietoa liikunnan, ravinnon ja levon merkityksestä

Voimme rakentaa hyvinvointiohjelmaamme myös elementtejä, jossa voidaan ottaa koko perhe mukaan yhteisiin liikunta-aktiviteetteihin..

Ennakkokartoitus

Työyhteisön tarpeet ja haasteet

Suunnitelma

Kartoitukseen perustuvat tavoitteet

Rahoitus

Autamme hankerahoitusten hakemisessa

Toteutus

Hyvinvointitestaukset ja -valmennukset, erilaiset liikuntamodot, kehonhuolto, tiimiytyminen

Raportointi

Tulosten seuranta ja ideoita kehittämiseen

Tyytyväinen asiakas

Hyvinvoiva ja tulosta tekevä henkilöstö