Kaveriporukan kanssa liikkumaan ja viihtymään

Polttarit? Babyshowerit? Varpajaiset? Aikuisten synttärit?

On juhlan aika, mutta kaikki vanhat ideat tuntuvat kulahtaneilta ja käytetyiltä. Nyt on hyvä syy liikkua ja pitää porukalla hauskaa. Mietitään yhdessä, mikä voisi olla se teidän porukkanne juttu. Onko se riuskaa rääkkiä bootcampillä vai kunnon rentouttava kehonhuoltotunti? Haluatteko höntsäillä keskenänne tai haastaa toisianne leikkimielisessä olympiahenkisessä kisassa? Malm Areenalta löytyy hyvinkin erilaisia vaihtoehtoja, joten mietitään päivä toiveidenne ja porukan koon mukaan.

Alta löytyy joitakin esimerkkivaihtoehtoja:

Baila Baila

Ohjelmassa on luvassa tanssia ja yhteisen koreografian luomista. Voitte esittää toiveenne lempimusiikistanne. Voimmepa harjoittaa vaikka tankotanssia tai tuoliakrobatiaa. Esityksen voi videoida, jolloin siitä jää hauska muisto myöhemmin katsottavaksi. Lopuksi rauhallinen rentoutus ja venyttely.

Ohjatun aktiviteetin kesto on 60 minuuttia.

Hikeä ja hymyä

Leikki on lasten työtä, mutta hyvää se tekee aikuisellekin. SuperSam tai joku muu valitsemanne hahmo järjestää taatusti nauruhermoja kutkuttavaa ohjelmaa, jossa rikotaan rajoja ja liikutaan superhauskoilla tyyleillä, hyvän musiikin ja pelien siivittämänä. Tähän kokonaisuuteen voi hyvin ottaa myös lapset mukaan.

Aktiviteetteja voi olla vaikka:

  • Kaupunkisota
  • Olympialaiset
  • Muut leikkimieliset pelit

Liikunta-aktiviteetin kesto on 45 minuuttia ja sen ohjaa Sami Viitala.

Niin myötä- kuin vastamäessäkin

Nimensä mukaisesti tämä on oiva ohjelma polttareihin. Niin myötä- kuin vastamäessäkin temppuillaan leikkimielisesti yksin, pareittain tai joukkueittain. Kärkeen otetaan kunnon alkulämmittely. Sitten käynnistämme temppuradan, jossa selvitetään erilaisia avioliiton haasteita. Esteitä kivutaan yli ja ryömitään ali. Aivan nimensä mukaisesti. Radalle voi lisätä myös tietovisan, jossa ratkotaan yhdessä pariskuntaa koskevia kysymyksiä. Lopuksi rauhoitutaan venytellen ja rentoutuen.

Ohjatun aktiviteetin kesto on 60 minuuttia.

Kroppa koetukselle

Tiedossa varpajaiset. Tässä oiva ohjelma aktiiviselle miesporukalle. Homma alkaa kunnon alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen otetaan miehestä mittaa tehokkaalla kahvakuulatunnilla tai mehut tiristävällä crosstraining tai bootcamp harjoituksella. 

Lopuksi venytellään ja huolletaan keho. Juuri tullut perheenjäsen tarvitsee virtaa täynnä olevan isän ja läsnäolevan tukijoukon.

Ohjatun aktiviteetin kesto on 60 minuuttia.

Aktiviteetin jälkeen tilaussauna Katajan lämmössä on mukava rentoutua. Kokoustilaan voitte kattaa juhlapöydän juomineen ja syömisineen.

Ota ajoissa yhteyttä toimistoomme, niin saadaan varmistettua teille sopiva päivä ja ohjaaja!