Yksityisille liikkujille

Kurssi-info

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset kursseillemme tehdään mieluimmin nettiajanvarauksen kautta.

Mikäli jostain syystä et pysty käyttämään nettiajanvarausta, ilmoittautua voi sähköpostilla info(a)malmareena.fi tai käymällä toimistollamme päivystysaikoina.

Ilmoittautuminen nettiajanvarauksen kautta: 

Valitse nettisivuiltamme kohta ”nettiajanvaraus”. Valitse kalenterista lukujärjestyksessä mainittu kurssin ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ. Klikkaa kohtaa ”varaa”. Sivusto vaatii tämän jälkeen kirjautumisen avoinna24- tunnuksilla sisälle. Voit joko käyttää voimassa olevia tunnuksiasi tai luoda uudet. 

Kursseille siis ilmoittautuminen tapahtuu AINOASTAAN aloituspäivämäärän kohdalle, näin olet ilmoittautunut koko 9x kurssille. Muille päivämäärille ei voi erikseen ilmoittautua (näyttävät täyttä vaikka kurssilla vielä tilaa) eikä myöskään yksittäisille tunneille ilmoittautuminen ole mahdollista. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostivahvistuksen että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Lähetämme kurssilaisille infokirjeet kursseista kurssin alkua edeltävällä viikolla. Kirjeessä lisää käytännön ohjeita kurssiin liittyen. Odota siis rauhassa että saat tämän sähköpostin. Kurssi maksetaan vasta tämän infosähköpostin saatua kun on varmistunut että kyseinen kurssi toteutuu. Emme lähetä automaattisesti kurssista laskua, laskut erikseen pyydettäessä. 

Muista ilmoittautua jokaiselle kurssille erikseen! Syys- ja kevätkaudet on jaettu suurimman osan tunteja osalta kahteen 9 kerran kurssiin ja molemmille pitää ilmoittautua erikseen! 

Nuorten kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@malmareena.fi
 
Mikäli haluamasi kurssi on täynnä voit tiedustella vapaita paikkoja toimistolta tai ilmoittautua varasijalle. 
Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua!

Korvauskäytännöt ja korvauspäivä

Mikäli joku kurssikerta jää väliin, on se mahdollista korvata jollain toisella meidän kursseistamme mikäli kyseisellä kurssilla on tilaa. 

Myös kuntosalikäynnillä voi korvata tunteja, näistä myös ilmoitukset pirjo@malmareena.fi niin tiedämme ladata kortillenne kuntosalikäynnin.

Kurssikorvaukset tulee suorittaa meneillään olevan kurssin aikana. 

Maksut

Muistathan ilmoittautua kurssille! Hoida kurssimaksu vasta, kun saat vahvistuksen kurssin toteutumisesta kurssin alkua edeltävällä viikolla

Kurssin maksu on suoritettava toiseen kurssikertaan mennessä, muuten kurssipaikka vapautuu eikä kurssille voi enää osallistua.

 Maksuvaihtoehdot:

 – Verkkokauppa

–  Toimistolla päivystysaikoina (ajat löytyvät www.malmareena.fi/paivystykset)

–  Lasku (laskutuslisä 5€). Laskutusta varten tarvitsemme asiakkaan postiosoitteen!

Maksuvälineenä käy myös ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak

Kulkukortit

Malm Areenan ovet ovat pääsääntöisesti aina lukossa. Sisään pääsyn varmistamiseksi suosittelemme kurssilaiselle kulkukortin hankkimista. Kulkukortin saa toimistoltamme päivystysaikoina. Kulkukortin pantti on 3€. 

Mikäli sinulla on jo Malm Areenan kulkukortti, latautuu siihen uuden kurssin käyntikerrat, kun kurssi on maksettu.

Pysäköinti

Malm Areenalla on pysäköinti ilmaista. Parkkipaikkoja on Malm Areenan ulko-oven läheisyydessä tien molemmin puolin. Lisää parkkipaikkoja löytyy Malm Areenan takaa!

Muuta

Varustaudu tunneille joustavilla ja liikuntaan sopivilla vaatteilla. Ota mukaan myös vesipullo!

Mikäli sinulla on mitään liikkumista häiritseviä vaivoja ja rajoitteita, kerro niistä ohjaajalle! Näin hän pystyy ottamaan ne huomioon ja tarvittaessa antamaan sinulle vaihtoehtoisia liikkeitä.

Huomioithan että jokainen liikkuu Malm Areenalla omalla vastuulla eikä kurssilaisia ole vakuutettu Areenan toimesta.