Kuntotestaukset ja hyvinvointikartoitukset

Kuntotestaukset

Kuntotestin tarkoituksena on kertoa sinulle tämän hetken kunnostasi. Ohjaajamme antavat testin perusteella sinulle vinkkejä liikuntaan ja kuntosi kohottamiseen. Muutaman kuukauden jälkeen on kiva tehdä testi uudestaan ja näet oman kehittymisesi.

Kysy testauksista lisää toimistoltamme sähköpostilla info(a)malmareena.fi tai puhelimitse 050 326 7076.

Hyvinvointikartoitukset ja -mittaukset

Hyvinvointikartoitus on kuntotestiä laajempi kokonaisuus. Siinä selvitetään kokonaisvaltaisemmin faktatietoja tilanteestasi. Hyvinvointikartoitus on usein kuntoilun, painonpudotuksen tai isomman elämäntaparemontin käynnistäjä. Hyvinvointikartoitus on suosittu osa myös työhyvinvointipalveluitamme.

Hyvinvointikartoitukset koostetaan tarpeidesi mukaan seuraavista elementeistä:

  • Inbody Kehonkoostumus
  • Stressitesti
  • Biomekaniikkatesti (liikekontrolli, lihastasapaino)
  • Fyysinen kunto

Tulosten pohjalta voimme antaa sinulle vinkkejä hyvinvointisi kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Tarvittaessa autamme sinua elämäntapamuutoksessasi valmennus- ja sparrausratkaisuillamme. Voimme käydä läpi stressinhallintaa, miten parantaa unen laatua, liikkumista ja ruokavaliota.

Malm Areena tekee yhteistyötä Livtec Oy:n kanssa. Livtecin kattavan mittaustarjonnan avulla saat tietoa terveyteesi vaikuttavista tekijöistä ja tulosten pohjalta luodut henkilökohtaiset ohjeet hyvinvointisi ylläpitämiseen.  

Lisätiedot: 

Livtec/Sami Kotkajuuri

sami.kotkajuuri@livtec.fi

044 231 2161