Livtec Oy

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.65″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Livtec Oy on Pirkanmaalla ja Jyväskylässä toimiva, mutta valtakunnallisesti ennakoivan terveydenhuollon palveluita tarjoava yritys, jonka päätuotteita ovat niin yrityksille kuin kuluttajille tarjottavat hyvinvointimittaukset ja kartoitukset, sekä niihin liittyvät valmennukset.

Livtec filosofia perustuu ajatteluun, että ihminen on kokonaisuus, jossa keho ja mieli ovat vahvasti kytköksissä toisiinsa. Fyysinen ja henkinen palautuminen, usein kivutkin, ovat monen tekijän summa. Niihin vaikuttavat niin elämäntapamme kuin ulkoinen kuormitus.

Livtec hyvinvointimittaukset ja -valmennukset lisäävät tietoisuutta omaan terveyteen vaikuttavista tekijöistä ja auttavat sekä kannustavat hyvinvointitavoitteiden saavuttamisessa, liittyivät ne sitten liikunnallisuuteen, painonhallintaan tai henkiseen jaksamiseen.

Livtec on Malm areenan yhteistyökumppani. Yhdessä tarjoamme esimerkiksi InBody-kehonkoostumusmittauksiaeKoutsi-digivalmennuksia, henkisen ja fyysisen palautumisen sekä kuormituksen tasapainoa mittaavaa Livtec HRV-analyysia sekä yritysasiakkaille suunnattuja hyvinvointikartoituksia.

Lue lisää nettisivuiltamme: http://livtec.fi

Ota yhteyttä: asioi (a) livtec.fi, puh. 044 2312161.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.65″ src=”https://malmareena.fi/wp-content/uploads/2017/08/Juha-Metsola.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]