PERUUNTUI! Löydä liikunta lempeästi!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

KURSSI PERUUNTUI! liian vähän osallistujia.

Tekisi mieli aloittaa liikunta, mutta…

  • kunto on niin huono..
  • en uskalla..
  • en ole löytänyt omaa lajiani..
  • on huonot kokemukset ja muistot koululiikunnasta..
  • ei ole kaveria, jonka kanssa liikkua..
  • tai ihan joku muu syy, miksi ei vain ole tullut lähdettyä liikkumaan.

Nyt on loistava tilaisuus unohtaa nuo kaikki tekosyyt ja lähteä kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja Löydä liikunta lempeästi – kurssille. Ammattitaitoiset ohjaajat suunnittelevat tunnit ei-niin-hyvä-kuntoisille ja ottavat huomioon myös ilmoittautumisen yhteydessä annetut ennakkotiedot mahdollisista liikuntaa haittaavista rajoitteista.

Innostavalla tyylillään he vetävät porukan mukaan kokeilemaan ja neuvovat ihan yksilöllisesti, jos joku kaipaa vinkkejä.

Kurssin osallistujat voivat myös esittää toiveitaan, millaista liikuntaa haluaisivat kokeilla. Ihan joka toivetta ei lyhyellä kurssilla välttämättä voida toteuttaa, mutta useamman hengen toiveet pyritään ottamaan tuntien suunnittelussa huomioon.

Tällä kurssilla ei tarvitse pingottaa ja rehkiä yli voimiensa! Pääasia, että lähdet avoimin mielin mukaan ja kokeilemaan eri lajeja. Sieltä voi löytyä kipinä johonkin ja syttyä halu lähteä liikkeelle. Voipa kurssilta löytyä kaverikin vaikka yhteislenkeille..

Ilmoittautumiset 7.3.18 mennessä

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”https://malmareena.fi/wp-content/uploads/2018/02/Löydä-liikunta-lempeästi-kevät-18.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]