Kevään I ja II -kursseille ilmoittautuminen käynnissä

Kevään lukujärjestys on nyt julkaistu nettisivuillemme ja ilmoittautumiset kevään I ja II -kursseille on käynnissä. Ilmoittautumiset tuttuun tapaan nettiajanvarauksen kautta ENSIMMÄISEN kurssikerran kohdalle, muut kurssikerrat näyttävät täyttä eikä niille voi ilmoittautua. Kun olet ilmoittautunut ensimmäisen kurssikerran kohdalle olet samalla ilmoittautunut siis koko 9x kurssille. Keväällä järjestetään 2 kpl 9x kursseja.

Meillä on keväällä edelleen tuttu korvauskäytäntö eli mikäli joku kurssikerta jää välistä on se mahdollista korvata jollain toisella meidän kursseistamme jolla on tilaa. Myös kuntosalikäynnillä korvaaminen onnistuu. Järjestämme myös kurssien lopulla erillisen jumppamaraton -tyyppisen korvauspäivän jossa myös voi korvailla rästikertoja.

Tarjolla on taas monipuolisesti tunteja laidasta laitaan kaiken kuntoisille ja ikäisille. Rankempaa treeniä haluaville löytyy mm. bootcamp, kuntonyrkkeily, crosstraining sekä muokkaus. Kevyemmän jumpan ja kehonhuoltotuntien ystäville taas on vaihtoehtoina mm. lihaskunto ja venyttely (joka palaa keväällä takaisin entiselle paikalleen tiistai-iltoihin), lihashuolto ja liikkuvuus, pilates, ilmajooga sekä seniorijumppa.

Kurssiuutuutena keväällä Kuntomix torstaisin joka on yhdistelmä tanssia, lihaskuntoa, aerobicia sekä monista kamppailulajeistakin tuttuja askelkuvioita. Tehokas sykettä nostava tunti joka sopii kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille. Ohjaajana meidän uusi ohjaaja, oikea tehopakkaus fysioterapeutti Laura Luoto.

Kaikille kursseille ilmoittautumiset siis käynnissä, varmistahan vauhdikas startti kevääseen ja varaa paikkasi N-Y-T Nyt 🙂