Syksyn asiakaspalautteet

Keräsimme jälleen asiakaspalautteita syksyn kursseista. Lähtökohtaisesti palautteet olivat jälleen kerran oikein positiivisia, iso kiitos siis ohjaajillemme olette tehneet hienoa työtä jälleen kerran.

Kurssien sisältö ja ohjaus sai palautteissa kiitosta. Lisäksi toivottiin mm. viikonlopuille tunteja, tanssillista sekä äiti-vauvajumppaa. Olemme suunnittelemassa keväälle viikonlopuille work shopeja eri teemoilla, mm. tanssillista. Näistä lisätietoja keväällä. Äiti-vauvajumppaa on myös toivottu, tämä pistetään harkintaan. Tanssillista jumppaa on luvassa myös kevään Kuntomix -uutuustunnilla.

Autojen parkkeerauksista tuli palautetta. Toivomme että asiakkaat parkkeeraavat autonsa niille merkityille paikoille. Ruuduista on todella hankala peruuttaa kolhimatta mikäli taakse on parkkeerattu autoja väärin.

Jotkut kokivat ajanvarauskalenterin vaikeaksi käyttää. Mikäli tuntuu ettei ajanvaraus nettisivujen kautta onnistu voi kursseille ilmoittautua myös suoraan ohjaajille, sähköpostitse tai puhelimitse.

Tässä vielä muutama palaute meidän ohjaajista:

Pihla:

”Just oikea tyyppi oikeassa paikassa”

”Osaava ja ammattitaitoinen vetäjä”

Johanna:

”Hyvä ja avulias ohjaus. Sai tunteen, että kaikki saavat tehdä juuri niin kuin haluavat / pystyvät ajatuksella ”Sinä riität”.

”Hyvä ohjaus, pirteä ohjaaja ja osaa näyttää tehtävät liikkeet selvästi”

Pirjo:

”Pirjo on paras”

”Pirjo on aivan pro, huippuohjaaja”

Jere:

”Ohjaus asiantuntevaa ja kannustavaa”

”Ohjaus loistavaa”

Satu:

”Ohjaus asiantuntevaa mutta silti rentoa ja hauskaa”

”Satu on ihana”

Kiitos vielä kerran kaikille syksyn kurssilaisille. Olemme etuoikeutettuja että saamme liikuttaa juuri sinua <3