Henkilökohtaisella ohjauksella kuntoilun alkuun

Tekisi mieli ruveta kuntoilemaan, mutta ryhmäliikuntatunnit eivät ole sun juttusi. Voi olla, että sitoutuminen tiettyyn päivään ja aikaankin on haasteellista. Silloin kuntosali voisi olla sinun ratkaisusi. Malm Areenan kuntosali on crosstraining-tyyppinen sali, jossa korostuu oma tekeminen ja oman kehon painolla harjoittelu, jolloin harjoittelu on kokonaisvaltaista ja monipuolisesti kehoa rasittavaa.

Miten sitten päästä alkuun?

Olemme tehneet aloittamisen sinulle helpoksi. Personal trainerimme Pirjo Lehtelä tulee kanssasi salille. Käytte yhdessä sinun tavoitteesi liikunnan suhteen läpi. Ne voivat olla painon pudotukseen, peruskunnon nostamiseen, kovempaan harjoitteluun liittyviä, tai vaikka jonkun operaation jälkeiseen kuntoutukseen liittyviä – juuri sinun omia tavoitteitasi.

Pirjo Lehtelä tekee sinulle oman ohjelman, jolla pääset alkuun tuon tavoitteesi kanssa. Käytte yhdessä läpi ohjelman salilla ja varmistatte, että tiedät, miten jokainen liike tehdään oikein. Pirjolla on kokemusta monenkuntoisten ja ikäisten liikuttamisesta ja ohjaamisesta ja hän on saanut hyvää palautetta positiivisen kautta liikuntaan innostamisesta – lempeästä, mutta tiukasta ohjauksesta.

Eikös henkilökohtainen opastus ole kallista?

Eihän se ilmaista ole, mutta minkä arvon laitat omalle kunnollesi ja hyvinvoinnillesi? Henkilökohtainen, juuri sinun tarpeisiisi keskittyvä opastus, maksaa 77,-. Jos olet eläkeläinen, työtön, äitiyslomalainen, hoitovapaalla oleva, opiskelija tai alle 20-v juniorit, saat tuon 67,- hintaan.

Lisäksi pakettiin kuuluu kuukauden kuntosalin vapaa käyttö, kun salilla ei ole varattuja ryhmävuoroja. Kuukauden kuntosalikortin arvo on 35,-/20,-.

Tähän voit myös hyödyntää työnantajalta saamasi ”liikuntasetelit”!

Ota yhteyttä toimistoomme ja varaa oma aikasi! sposti info(a)malmareena.fi tai puh. 050 326 7076 (päivystysaikoina).