Syksyllä uusia kursseja, jotka sopivat sekä kevyempään tai kovempaan treeniin

Kiinnostaako haastaa omia rajojaan ja kokeilla, paljonko saat itsestäsi irti? 

Syksyllä Malm Areenalla alkaa uusia kursseja, joilla voit nostaa sykettä ihan kunnolla tai ottaa hieman kevyemmin – ihan oman päivän fiiliksen mukaan!

Crosstraining & Kahvakuula

Crosstraining & Kahvakuula – kurssilla käytetään treenivälineinä mm. kahvakuulia, käsipainoja ja kuminauhoja. Treeneissä on sekä lihaskunto- että kestävyysosuuksia, joissa kehitetään koko kehon lihaksistoa monipuolisesti. Kurssilla opitaan oikeita treenitekniikoita, joten ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa treenikokemusta vastaavasta treenitavasta!

Hiit

High-intensity interval training (HIIT) on kovatehoinen kestävyysharjoitus, jossa saat koetella kestävytesi rajoja. Tunnilla käyetään treenivälineinä lähinnä kehonpainoharjoitteita, kuminauhavastusta ja käsipainoja. Tunnilla mennään oman kuntotason mukaisesti, joten kurssille on tervetulleita niin konkarit kuin treeniuraa aloittelevat !

Ohjaajana näillä kursseilla on Pihla Neuvonen.

Kuntonyrkkeilyyn tasoryhmät

Jere Tinganderin suositusta kuntonyrkkeilykurssista on syksyllä kaksi eri tasoryhmää. Alkeisryhmä aloittaa ihan perusteista ja sitä suositellaan lajia entuudestaan tuntemattomille. Jatkoryhmässä päästään jo hieman perusteista pidemmälle ja voidaan tehdä vähän haastavampia juttuja. 

Ilmoittautua voi jo!

Syksyn kursseille – sekä ykkös-, että kakkoskursseille voi jo ilmoittautua nettiajanvarauksen kautta ensimmäiselle kurssikerralle. Ilmoittautumaan pääset tästä