Äijäjumppaa ja kahvakuulaa uutuutena

Keväällä kurssivalikoimaan on tulossa kaksi uutuutta: äijäjumppa ja kahvakuula.

Äijäjumppa tiistaisin

Äijäjumppa on vain miehille tarkoitettu kurssi, jossa treenataan monipuolisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä vaihtuvin teemoin mm. kahvakuula, kiertoharjoittelu, kehonpainoharjoittelu ym lihashuoltoa ja venyttelyä unohtamatta. Mukana pärjäävät niin aloittelevat kuin kauemminkin treenanneet, tunneista saa muokattua jokaisen kuntotasoon sopivan. Tunti ei sisällä tanssiliikkeitä tai vatsa-peppujumppaa, tämä on miesten oma juttu, jossa hiki ja testosteroni virtaa.

Kahvakuula perjantai-illassa

Kahvakuulakurssilla treenataan lähinnä lihaskuntoa oman tason mukaisesti. Joka tunnilla haastetaan lihaskunnon lisäksi kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tukilihaksistoa. Kurssi sopii erityisesti sinulle, jos haluat vahvemman keskivartalon ja kehitystä lihaskuntoon. Aiempaa kahvakuulailu- kokemusta ei tarvitse olla- kurssilla opitaan turvallisia tekniikoita treenien lomassa. Myös konkarikuulalijoille kurssilta löytyy varmasti haastetta.

Kurssi-ilmoittautumiset on hyvässä vauhdissa

Kevään kursseille ilmoittautuminen käy kiivaana. Muutama kurssi on jo täynnä ja useammalla kurssilla on enää yksittäispaikkoja jäljellä. Nyt kannattaa nopeasti tehdä oma varauksensa, jotta saa varmistettua paikkansa heti tammikuussa alkavilta ykköskursseilta.

Myös kakkoskursseille voi jo ilmoittautua. Kakkoskurssit alkavat maaliskuun puolivälin jälkeen. Lukujärjestys – sivulta löytyy kurssien tiedot ja aloituspäivät. Ilmoittautuminen ekan kurssipäivän kohdalle!