Kooste asiakaspalautekyselystä

Toteutimme syksyn 2019 asiakaspalautekyselyn loka-marraskuun vaihteessa. Saimme 65 kappaletta vastauksia laajasti eri ryhmäliikuntatunneille osallistuneilta sekä kuntosalikävijöiltämme.

Ryhmäliikuntakurssit ja ohjaajat

Ryhmäliikuntakursseihimme ollaan edelleen erittäin tyytyväisiä. Kurssien sisällöt ovat vastanneet odotuksia. Ohjaajat ottavat loistavasti huomioon osallistujat ja heidän mahdolliset erityistarpeensa.

Ohjaajat saavat loistavaa palautetta kaikki! Palautteissa vilisi adjektiiveja: huippu, loistavaa, ammattitaitoinen, kannustava, huumorintajuinen, sopivan tiukka, osaava..

Kursseille ilmoittautuminen ja maksut

Suurin osa kurssilaisistamme totesi ilmoittautumisen olevan helppoa tai erittäin helppoa. Tähän tuli myös vastakkaisia mielipiteitä, eikä systeemi kaikille ole selvä.

Olemme pyrkineet selventämään ilmoittautumista kerta toisensa jälkeen ja samalla systeemillä on nyt menty puolitoista vuotta. Ilmoittautumiset tehdään nettiajanvarauksessa ensimmäisen kurssikerran kohdalle. Mikäli asiakkaalla ei ole mahdollisuutta käyttää nettiä tai kokee järjestelmän liian hankalaksi, on ilmoittautuminen hoitunut sähköpostilla tai päivystysaikana soitolla toimistoomme.

Kurssimaksuja suurin osa piti sopivana. Hieman oli lisääntynyt niiden osuus, jotka pitivät maksuja edullisina.

Palaute tiloista ja varusteista

Perheliikunta on koettu hyväksi jutuksi. Sitä jatkamme jälleen tammikuussa.

Pääasiassa palaute oli: siisti, kaikki tarvittava löytyy, hyvät tilat ja varusteet.

Nyrkkeilyhanskoihin toivottiin parannusta muutamassa palautteessa. Jokainen osallistuva voi tuoda kurssille omat itselle sopivat hanskat mukanaan. Kuminauhojen kunnosta tuli myös muutama palaute. Vanhimpia kuminauhoja poistetaan käytöstä sitä mukaa, kun eivät ole enää käyttökuntoisia. Uusia on hankittu ja hankittaneen lisää ensi vuoden puolella.

Kuntosalille kaivattiin joitain laitteita lisää. Valitettavasti kuntosalin tila on sen verran pieni, että sinne ei pystytä enempää laitteita mahduttamaan, jotta monipuoliset mahdollisuudet toiminnallisiin treeneihin säilyvät.

Pukutilojen ahtaudesta ja kenkäeteisestä tuli tutusti palautetta. Samoin jumppasalin ilmanvaihdosta. Naisille on toinen pukuhuone juoksusuoran päässä, missä harvoin illalla on isompaa ruuhkaa. Kenkäeteisen kaaokseen pitäisi jokaisen käyttäjän ottaa vastuuta ja laittaa omat kenkänsä hyllylle tai mahdollisimman reunaan, eikä jättää niitä keskelle lattiaa. Jokainen käyttäjä voisi kannustaa myös muita laittamaan kenkänsä siististi.

Pyöräparkista tuli pari palautetta. Valitettavasti tontilla ei ole tilaa isommalle pyöräparkille. Emmekä pysty vahtimaan pysäköintiä, miten leveästi ja poikittain kukin pyöränsä siihen jättää.

Palaute nettisivuista ja sosiaalisesta mediasta

Nettisivuista tuli sekä positiivista että negatiivista palautetta. Osa koki sivut hyviksi ja helpoiksi käyttää. Toiset kokivat sivut sekaviksi ja vaikeakäyttöisiksi. Palautteissa ei kuitenkaan ollut parannusehdotuksia, miten niitä voisi selkeyttää tai mitkä asiat kaipaisivat parannusta. Eri ihmisten logiikka sivujen käytössä ei aina kohtaa ja siksi on hankala tehdä kaikkia miellyttäviä sivuja. Pyrimme pitämään sivut ajan tasalla, mutta valitettavasti joskus hektisemmässä hetkessä ei ihan kaikkia päivityksiä muisteta tehdä tai sattuu inhimillisiä virheitä päivityksissä. Hienoa, että meillä on aktiivisia ihmisiä, jotka ilmoittavat virheistä toimistollemme, niin pääsemme ne korjaamaan mahdollisimman nopeasti.

Muuta palautetta

Päivystysajoista on muutama palaute. Olemme lisänneet iltapäivystyksiä tänä syksynä niin, että kolmena iltana on päivystys auki vähintään viiteen asti.

Korvaustunti- ja korvauspäiväkäytäntö sai monelta kiitosta.

Saimme myös erilaisia toiveita päivätunneista ja erilaisista kursseista. Tilojen ja ohjaajien aikataulujen takia emme valitettavasti pysty nyt lisäämään kurssitarjontaa.

Lasten pääsystä kuntosalille meillä on selkeä ohjeistus, että ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Vain ja ainoastaan vanhemman ja/tai ohjaajan kanssa on nuoremman mahdollista sinne mennä. Jokainen valmentaja ja vanhempi on vastuussa lapsistaan ja huolehtii siitä, että nuoremmat lapset eivät kuntosalille mene. Mikäli kuntosalilla nuorempia lapsia on, siihen voi puuttua ja toivomme saavamme asiasta palautetta toimistolle, jotta voimme tarvittaessa puuttua asiaan.

Kiitämme vielä kaikki palautetta antaneita! Palautteet osoittavat, että olemme täyttäneet paikkamme kaiken ikäisten ja kuntoisten liikuttajana ja asiakkaat ovat pääasiassa tyytyväisiä palveluihimme. Aina on varaa parantaa. Otamme palautetta mielellämme vastaan muulloinkin, kuin näiden kyselyiden yhteydessä.

Linkki Kooste asiakaspalautekysely